Koulunuorisotyöntekijä - Raahen kaupunki

Raahen kaupungin Satelliitti-toiminta on etsivää nuorisotyötä, nuorten työpajatoimintaa ja erityisnuorisotyötä.
Satelliitti -toiminta hakee rautaista nuorisotyön ammattilaista koulunuorisotyöhön toisen asteen ammatillisiin oppilaitoksiin ajalle 14.12.2020 - 31.5.2022.

Koulutus: yhteisöpedagogi tai sosionomi
Työkokemus: 1-2

Työtehtäviin kuuluu koulunuorisotyö ja sen kehittäminen toisen asteen ammatillisissa oppilaitoksissa Raahessa. Työn tavoitteena on tukea oppilaita opintojen etenemisessä ja lisätä kouluviihtyvyyttä nuorisotyön menetelmiä hyödyntäen. Koulunuorisotyöntekijä luo verkossa toimivaa koulunuorisotyötä, jotta koulunuorisotyö voi jatkua myös mahdolliseen etäopetukseen siirryttäessä. Koulunuorisotyöntekijä tulee toimimaan osana oppilaitosten henkilökuntaa ja verkostoa sekä Satelliitin työyhteisöä.

Edellytämme hakijoilta kokemusta erityistä tukea tarvitsevien nuorten kanssa työskentelystä, ymmärtämystä nuoruuden erityispiirteistä ja taitoa kohdata nuoret yksilöllisesti sekä ryhmässä. Hakijalla tulee olla osaamista verkkonuorisotyöstä. Arvostamme vahvaa osaamista verkostotyöstä. Koulunuorisotyöntekijän tulee osata tukea opiskelijoita opintojen etenemisessä sekä vapaa-ajan harrastuksissa. Koulunuorisotyöntekijä hyödyntää työssään ryhmäyttäviä menetelmiä ja järjestää nuorten kanssa yhdessä osallisuuden keinoin tapahtumia ja pienryhmä -toimintaa kouluviihtyvyyden parantamiseksi. Mikäli nuoret ovat sinulle thejuttu niin laitahan hakemus tulemaan.

Työ sisältää myös iltatyötä nuorten vapaa-ajalla

Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia kuntarekry.fi - sivustolle.

Jos hakemuksen tekeminen ei onnistu Kuntarekryn kautta, hakemuksen tutkinto- ja työtodistuksineen voi lähettää osoitteeseen:

Raahen kaupunki
Tulevaisuuslautakunta
PL 62
92100 RAAHE

Lisätietoja

https://raahe.fi/
https://www.satelliitti.info/

Tutustu työnantajaan

Erityisnuoriso-ohjaaja
Laura Manninen
Puh. 044 439 3353
laura.manninen@raahe.fi

Tulevaisuuslautakunnan alainen toimiala, Nuorisopalvelut
Osoite: Fellmanin puistokatu 3, 92100 Raahe

Raahe on kasvava ja kehittyvä n. 26 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Merellinen luonto ja kaunis saaristo tarjoavat erinomaiset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Lapsiperheille kaupunki on turvallinen asuinpaikka, jossa peruspalvelut ovat kunnossa. Raahessa on hyvä asua, elää, tehdä työtä ja harrastaa.

Raahen kaupunki on savuton työpaikka.