Koulunuorisotyöntekijä - Ikaalisten kaupunki

Ikaalisten kaupungin nuorisopalveluissa on haettavana määräaikainen koulunuorisotyöntekijän toimi ajalle 07.01.2021 - 30.09.2021. Työ alkaa 7.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Koulunuorisotyöntekijä on helposti lähestyttävissä niin oppilaiden, opettajien, oppilashuollon kuin myös koulun muiden työntekijöiden taholta. Hän on turvallinen aikuinen, jolla on aikaa kohdata nuori koulun arjessa. Koulunuorisotyöntekijä on nuorten tavattavissa myös nuorisotalolla, tapahtumissa ja muissa nuorisopalveluiden toiminnoissa, jossa työntekijä kohtaa samoja nuoria eri ympäristössä ja tulee tunnetuksi nuorten keskuudessa.

https://drive.google.com/file/d/1lUPiXow9hUvenAbgc4Gs36lE7TzkqpID/view?usp=sharing

Tehtäviisi kuuluu mm. ryhmäytykset, teematunnit ja -tapahtumat, välituntitoiminta, nuorten pienryhmätoiminta, harrastustoiminnan ohjaaminen, verkostotyö, tarvittaessa yhteistyö oppilaiden huoltajien kanssa. Hakijan tulee kyetä itsenäiseen työntekoon osana työyhteisöä ja palveluverkostoa. Työssä edellytetään kokemusta nuorten kanssa tehtävästä työstä, hyviä taitoja sosiaalisessa mediassa, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä hyviä sosiaalisia taitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on yhteisöpedagogi (AMK) tai nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan/ nuoriso- ja yhteisöohjaajan tutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Työ edellyttää nuorisotyön menetelmien hallintaa sekä kykyä itsenäiseen ja moniammatilliseen työskentelyyn. Eduksi katsotaan kokemus nuorten kohtaamisesta eri toimintaympäristöissä sekä kehittävä työote.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sekä yleisiin loma-aikoihin sijoittuvaa työtä ja tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Hakemukset tulee toimittaa 02.12.2020 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn kautta.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävän täyttämisessä käytetään neljän kuukauden koeaikaa. Työaika on 38,25 tuntia/viikko. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://drive.google.com/file/d/1lUPiXow9hUvenAbgc4Gs36lE7TzkqpID/view?usp=sharing

Tutustu työnantajaan

Nuoriso- ja liikuntasihteeri Sari Sarkonen, sari.sarkonen@ikaalinen.fi, 044 7301 225

Ikaalisten kaupunki, Nuoriso- ja liikuntapalvelut
Osoite: Nuoriso- ja liikuntapalvelut, Koulunpolku 4, 39500 Ikaalinen