Skip to main content
test
Koulunuorisotyöntekijä - Paimion kaupunki

Paimion kaupungin vapaa-aikapalvelut etsii joukkoomme koulunuorisotyöntekijää alakouluihin, yhtenäiskouluun ja lukioon. Koulunuorisotyö on ennaltaehkäisevää, nuorten tarpeista lähtevää työtä, jossa tavoitteena on koko kouluyhteisön hyvinvoinnin edistäminen. Työtä tehdään yksilö- ja pienryhmätyönä pääsääntöisesti koulupäivien aikaan. Koulutyön keskeytysten aikana työntekijä toimii erilaisissa vapaa-aikapalveluiden tehtävissä (mm. kesäaika), mm. leiritoiminta.

Koulunuorisotyöntekijä osallistuu työssään mm. tukioppilastyöhön, ryhmäyttämisiin, kiusaamista ehkäisevään toimintaan, oppilaiden tukemiseen ja rinnalla kulkemiseen, tapahtumien suunnittelemiseen ja toteuttamiseen sekä ehkäisevän päihdetyön edistämiseen. Lisäksi tuetaan ukrainalaisten nuorten integroitumista koulu- ja oppilaitostyöhön yhtenä kouluyhteisön ammattilaisena. Pääasiallisena työpisteenä on Vistan Yhtenäiskoulu ja viikkotyöaika on 38,25h.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistoasteista tutkintoa sekä kokemusta nuorten ja erilaisten ryhmien kanssa työskentelystä. Valittavan henkilön odotamme olevan aktiivinen, luova, oma-aloitteinen, yhteistyötaitoinen ja organisointikykyinen sekä omaavan erilaiset nuorisotyön työmenetelmät ja hyvät viestintä- ja markkinointitaidot.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2343 €. Koulunuorisotyöntekijän tehtävä on hankerahoituksesta johtuen määräaikainen 1.3.2023 - 31.7.2024. Tehtävään sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee ennen työn aloittamista toimittaa nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikosrekisteriote sekä todistus terveydentilastaan.

Tarjoamme innostuneen ja kehittämismyönteisen organisaation, jossa on hyvä tekemisen meininki. Tule sinäkin osaksi mukavaa, yhteistyökykyistä ja joustavaa työyhteisöämme!

Hakuaikaa on 3.2.2023 klo 15.00 asti. Haastattelut pidetään maanataina 6.2.2023 klo 12.30-15 välillä Paimion kaupungintalolla (Vistantie 18).

Toivomme, että hakemukset tehtävään jätetään Kuntarekry-järjestelmän kautta. Jos hakemuksen kuitenkin haluaa tehdä paperimuodossa, sen voi postittaa osoitteella Paimion kaupunki, vapaa-aikatoimen päällikkö Mia Konradsdal, PL 50, 21531 Paimio.

Lisätietoja

http://www.paimio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mia Konradsdal, vapaa-aikatoimen päällikkö, puh 050 5286071

Lisätietoja

Paimion kaupunki, Sivistyspalvelut, Vapaa-aikapalvelut

Paimio on 11 000 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun ja Salon puolivälissä. Kaupunkimme palveluksessa olevat n. 500 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Paimion kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Vistantie 18, 21530 Paimio

Sinulle suositellut työpaikat