Skip to main content
test
Koulunuorisotyöntekijä - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungin nuorisotoimessa on haettavana koulunuorisotyöntekijän toimi toistaiseksi 1.3.2023 alkaen.

Haapaveden kaupunki on saanut Aluehallintoviraston myöntämän rahoituksen koulunuorisotyön kehittämiseen hankkeelle Ilmaa siipien alle II. Koulunuorisotyöntekijä toimii aluksi hanketyöntekijänä ja hankkeen päättymisen jälkeen työsuhde jatkuu vakituisena.

Koulunuorisotyö keskittyy yhteisöllisyyden ja osallisuuden vahvistamiseen sekä yksilöiden kasvun ja kehityksen tukemiseen. Koulunuorisotyöntekijä on turvallinen aikuinen, jolla on aikaa kohdata nuori koulun arjessa.

Pääasiallisena kohderyhmänä ovat 7-19 vuotiaat lapset ja nuoret, jotka opiskelevat perusopetuksessa sekä lukiossa. Koulunuorisotyöntekijän tehtäviin kuuluu mm.
- kouluissa tehtävän nuorisotyön suunnittelu, toteutus ja kehittäminen.
- päihdekasvatus ja muut teemalliset oppitunnit
- kohdennettu nuorisotyö (yksilö -ja pienryhmät, erityisryhmät)
- teemapäivät ja tapahtumat
- verkostotyö eri toimijoiden kesken
- verkossa tapahtuva nuorisotyö, sosiaalinen media
- nuorisotalotyöskentelyä

Kelpoisuusvaatimuksena nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan tutkinto tai muu soveltuva koulutus.

Hakijalta edellytetään kiinnostusta ja kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, hyviä yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti.

Koulunuorisotyöntekijä on nuorten tavattavissa myös nuorisotalolla, jolloin työntekijä kohtaa nuoria eri ympäristössä, oppii tuntemaan alueen ilmiöitä laaja-alaisesti ja tulee tunnetuksi nuorten keskuudessa.

Tehtävä on kokoaikainen ja sisältää satunnaista ilta- ja viikonlopputyötä.
Työaika on yleistyöaika 38,25 t/vko ja palkkaus KVTES:n mukainen. Tehtävässä noudatetaan 4kk koeaikaa.

Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §: n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset liitteineen on toimitettava 6.2.2023 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi

Haapaveden kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja
liikuntasihteeri Kati Mäntylä, p. 0447591251, kati.mantyla@haapavesi.fi
hallintojohtaja Eija Saarela, p. 0447591305, eija.saarela@haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

liikuntasihteeri Kati Mäntylä, p. 0447591251, kati.mantyla@haapavesi.fi, hallintojohtaja Eija Saarela, p. 0447591305, eija.saarela@haapavesi.fi

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki, nuorisotoimi

Haapavedellä on hyvä asua, elää ja olla.Luonnonläheisyys, hyvät asumisen mahdollisuudet ja laaja koulutus- ja palvelutarjonta luovat virikkeellisen ja turvallisen asuinympäristön.

Myös monipuoliset kulttuuri-, liikunta- ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet luovat edellytykset hyvään elämiseen. Pieneksi kaupungiksi Haapavedeltä löytyvät suuren kaupungin liikunta- ja vapaa-ajanpalvelut.

Haapavesi on tunnettu aktiivisesta ja värikkäästä kulttuuristaan.Tunnetuin kulttuuritapahtuma Haapavesi Folk Music Festival täyttää kaupungin musiikista ja ihmisistä joka kesä.

Myös Haapaveden luonto itsessään on jo näkemisen ja kokemisen arvoinen. Lukuisat järvet ja kumpuilevat maisemat poikkeavat selvästi Pohjanmaan lakeuksista. Haapavesi sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, lähes Suomen keskipisteessä.


Osoite: Tähtelänkuja 1, 86600 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat