Skip to main content
test
Koulunuorisotyöntekijä - Someron kaupunki

ETSIMME JOUKKOOMME

KOULUNUORISOTYÖNTEKIJÄÄ

Hei sinä innokas nuorisotyön ammattilainen! Someron nuorisopalvelut hakee koulunuorisotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 30.6.2024 saakka. Olethan valmis hyppäämään mukaan tiimityöskentelyyn.

Someron nuorisopalveluissa työskentelet tiimin jäsenenä, jossa eri työtehtäviä jaetaan joustavasti. Tehtävänäsi on suunnitella, kehittää ja toteuttaa koulunuorisotyötä Somerolla. Keskeisiä työalueitasi ovat yläkoulu, lukio, alakoulut sekä tapahtumat ja retket - unohtamatta nuorisotaloa ja sosiaalista mediaa. Osallistut myös monialaisen tiimin työskentelyyn ja muuhun verkostotyöhön. Nuorisotalon lisäksi muu toiminta toteutetaan nuorisopalvelun tiimin voimin, yhteistyössä toimintaa suunnitellen ja toteuttaen. Tiimin muita jäseniä ovat erityisnuorisotyöntekijä, nuoriso-ohjaaja, starttivalmennus sekä etsivä nuorisotyöntekijä. Nuorisopalveluissa olet myös osa laajempaa vapaa-aikapalveluiden työyhteisöä.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä valmiuksia sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja joustavuutta sekä toimeliasta ja kehittämismyönteistä työotetta. Näemme etuna erityistaidot ja harrastustaustat.

Tehtävään edellytetään soveltuvaa alan tutkintoa ja reipasta otetta nuorten parissa toimimiseen. Eduksi katsotaan alan työkokemus. Hakuaika päättyy 12.6.2023 klo 9:00

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valitsemisesta toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Haastattelut pidämme 15.6.2023. Työtehtävä alkaa 1.8.2023

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja:
vapaa-aikapäällikkö Mira Teräväinen
mira.teravainen@somero.fi
044 7791 265

Lisätietoja

Someron kaupunki, Sivistys

Someron kaupungilla työskentelee vuoden 2023 alussa noin 350 henkilön työhönsä innostuneesti ja sitoutuneesti suhtautuva porukka, joka haluaa kehittää asioita luovasti ja vastata tulevaisuuden haasteisiin ketterästi. Strateginen pääarvomme on yhteisöllisyys, joka näkyy niin hyvällä fiiliksellä toimivassa työyhteisössämme kuin tavassamme tuottaa palveluita somerolaisille.


Osoite: Myllypellontie 10, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat