Skip to main content
test
Koulunuorisotyöntekijä - Lohjan kaupunki

Lohjan kaupungin nuorisotyö etsii koulunuorisotyön kehittämishankkeeseen kolmea (3) koulunuorisotyöntekijää vuoden 2023 loppuun asti. Yksi tehtävistä täytetään toukokuun 2023 alusta ja kaksi muuta elokuun 2023 alusta. Yhden tehtävän osaamisalueeseen kuuluu ruotsin kielen sujuva taito.

Koulunuorisotyön kehittämishankkeessa on tarkoitus kokeilla mallia, jossa kaikissa Lohjan ylä-/yhtenäiskouluissa (6 kpl) lähdetään kehittämään koulunuorisotyötä. Oman yläkoulunsa lisäksi he käyttävät osan viikkotyöajastaan alueensa alakouluihin.

Hankkeessa on tarkoitus kokeilla erilaisia tapoja tehdä nuorisotyötä koululla ja tutkia työn vaikuttavuutta lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääntymiseen.

Tehtävässä edellytetään vähintään nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan perustutkintoa tai muuta soveltuva tutkintoa. Kokemus nuorten kanssa tehtävästä työstä, monialaisesta verkostotyöstä ja kouluyhteistyöstä katsotaan hakijalle eduksi. Lisäksi yhdessä tehtävässä edellytetään ruotsin kielen taitoa.

Työntekijät saavat ympärilleen alueellisen nuorisotyön tiimin tuen ja kehittämismyönteisen toimintaympäristön.

Palkka on 2379,16 €/kk, KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja antaa:
Anni Juntunen, puh. 050-3255 169, anni.juntunen@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 31.3.2023 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-55-23. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Nuorisotyö
Osoite: Kulleronkatu 7, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat