Tervetuloa
Kouluohjaajaksi
Janakkalaan


Etsimme kahta kouluohjaajaa henkilökohtaisen ohjaajan tehtäviin Aavan kouluun. Tehtävät ovat määräaikaisia ja toisessa viikoittainen työaika on 29 h ja toisessa 24 h / vko. Olisiko sinulla mahdollisuus aloittaa työt pikaisella aikataululla? Tehtävät ovat määräaikaisia jatkuen 6.6.2021 asti tai kunnes henkilökohtaisen ohjauksen tarve poistuu.

Haemme koulunkäynninohjaajia, joilla on halua ja kykyä tarttua haasteisiin ja kohdata erilaisia oppijoita. Toivomme monipuolista osaamista, taitoa toimia kouluryhmässä ohjaajana sekä tiimityön taitoja.

Faktat työsuhteesta:
Koulunkäynninohjaajan pätevyysvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, koulunkäynnin ohjaajan ammattitutkinto tai koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ammattitutkinto tai toisen asteen sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi kuntarekry.fi-sivuston kautta 30.10.2020 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja antaa rehtori Mika Saarinen, p. 050 529 1979 (mika.saarinen@janakkala.fi).

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa rehtori Mika Saarinen, p. 050 529 1979 (mika.saarinen@janakkala.fi).
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Opetuspalvelut, Aavan koulu
Osoite: Kekanahontie, 14200 Turenki

Noin 16 500 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut Tervakoskella ja Turengissa ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vain vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.

Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta.  Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.