Kouluohjaaja - Hattulan kunta

Haemme Kanta-Hämeeseen Hattulaan Parolan Yhteiskoululle joustavan perusopetuksen jopo-ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde alkaa 1.8.2021.

Joustava perusopetus pyrkii ehkäisemään koulupudokkuutta ja sitä toteutetaan perusopetuksen yhteydessä. Jopo-luokan 10-12 oppilasta ovat 9.luokkalaisia. Jopo-luokan toiminnassa keskeistä on ryhmätyöskentely, työssäoppiminen, koulun ulkopuoliset oppimisympäristöt ja tiivis yhteistyö kodin kanssa.

Jopo-ohjaaja on opettajan työpari, jonka työtehtävät keskittyvät nuorten sosiaalisen kasvun tukemiseen, perheiden kanssa tehtävään yhteistyöhön ja oppilaiden työpaikkaverkostojen kehittämiseen. Kouluarjessa tärkein tehtävä on olla oppilaiden apuna. Parhaimmillaan jopo-ohjaaja antaa oppilaille yksilöllistä tukea opetustilanteissa, mutta myös ohjaa koko luokkaa ja ylläpitää luokkayhteisön hyvinvointia.

Toivomme hakijalta:
- oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- aiempaa työkokemusta nuorten parissa
- kykyä arvioida ja kehittää omaa työtään
- valmiutta työskennellä muuttuvissa tilanteissa
- mahdollisuutta käyttää omaa autoa työpaikkavierailujen aikana

Kelpoisuusvaatimus: sosiaali- ja terveysalan, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan tai muu soveltuva koulutus.

Tehtävään valitun tulee toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista, sekä nähtäväksi itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Koeaika 6kk.

Lisätietoja

http://www.hattula.fi

Tutustu työnantajaan

Jopo-opettaja heini.purmonen@eduhat.fi ja rehtori johanna.hyytia@eduhat.fi, 050 344 2026

Hattulan kunta, Sivistystoimiala, Peruskoulut, Parolan Yhteiskoulu
Osoite: Myllytie 33, 13720 Parola

Vanajaveden äärellä Kanta-Hämeessä sijaitsevassa Hattulassa on noin 9500 asukasta. Olemme osa Suomen kasvukäytävää, jolle merkittävä osa Suomen bruttokansantulosta, väestöstä ja elinkeinoelämästä keskittyy. Kuntaa halkovat niin valtatie 3 kuin pääratakin. Matkaa Helsinkiin on 110km, Tampereelle 70km ja Hämeenlinnaan 10km. Hattulan kunta on savuton työnantaja ja meillä palvelee noin 400 vakituista työntekijää. Arvojamme ovat taloudellisuus, itsenäisyys ja yhteisöllisyys.