Skip to main content
test

Tervetuloa
KOULUOHJAAJAKSI
Janakkalaan

Etsimme kouluohjaajaa henkilökohtaisen ohjaajan tehtävään Turengin kouluun. Tehtävä on määräaikainen ajalla 9.1.-4.6.2022, aloitusajankohta voidaan myös sopia erikseen. Viikottainen työaika on 24 h / vko.

Haemme kouluohjaajaa, joilla on halua ja kykyä tarttua haasteisiin ja kohdata erilaisia oppijoita. Toivomme monipuolista osaamista, taitoa toimia kouluryhmässä ohjaajana sekä tiimityön taitoja.

Faktat työsuhteesta:
Kouluohjaajan kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, koulunkäynnin ohjaajan ammattitutkinto tai koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ammattitutkinto tai toisen asteen sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikaisesti kuntarekry.fi-sivuston kautta, kuitenkin viimeistään 6.12.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa rehtori Pekka Pihko, p. 03 680 1375 (pekka.pihko@janakkala.fi).

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Pekka Pihko, p. 03 680 1375 (pekka.pihko@janakkala.fi).
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Opetuspalvelut, Turengin koulu

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Koulutie 2, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat