Skip to main content
test

Tervetuloa
KOULUOHJAAJAKSI
Janakkalaan

Etsimme yläkouluikäiselle oppilaalle henkilökohtaista koulunkäynnin ohjaajaa. Toivomme sinulta reipasta työotetta, kokemusta lastensuojelualasta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Työtunteja on 29 h / vko. Työsuhde on määräaikainen tehtävä alkaen mahdollisimman pian ja jatkuen 4.6.2023 saakka.

Kouluohjaajan kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, koulunkäynnin ohjaajan ammattitutkinto tai koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ammattitutkinto tai toisen asteen sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikaisesti kuntarekry.fi-sivuston kautta, kuitenkin viimeistään 7.12.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa Varatien koulun apulaisjohtaja Pasi Luukkainen, pasi.luukkainen@edu.janakkala.fi, p. 040 583 5724.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Varatien koulun apulaisjohtaja Pasi Luukkainen, pasi.luukkainen@edu.janakkala.fi, p. 040 583 5724
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Opetuspalvelut, Varatien koulu

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Paperintekijäntie 8, 12400 Tervakoski

Sinulle suositellut työpaikat