Kouluohjaaja, Turengin yhteiskoulu - Janakkalan kunta

Kouluohjaaja, Turengin yhteiskoulu - Janakkalan kunta

Haemme Turengin yhteiskouluun vakinaiseen toimeen kouluohjaajaa 8.8.2019 alkaen. Ohjaajan päätehtävänä on toimia S2-oppilaiden ohjaajana. Työaika on 30 h/viikko.

Kouluohjaajan pätevyysvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, koulunkäynnin ohjaajan ammattitutkinto tai koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ammattitutkinto tai toisen asteen sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Koeaika on neljä kuukautta.

Lähetä hakemuksesi kuntarekry.fi-sivuston kautta 18.6.2019 klo 12.00 mennessä.

Lisätiedot: Turengin yhteiskoulun rehtori Mika Saarinen (mika.saarinen@janakkala.fi) gsm: 050-5291979.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Janakkalan kunta/sivistystoimi
Osoite: Janakkala

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.
Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Tutustu työnantajaan