Kouluohjaaja - Vihdin kunta

Kouluohjaaja - Vihdin kunta

Vihdin kunnan sivistyspalvelut julistaa haettavaksi määräaikaisen kouluohjaajan tehtävän ajalle 6.8.2019-30.5.2020. Tehtävän sijoituspaikka on Vihdin yhteiskoulu. Tunnit 20 h 16 min/viikko.

Hakijalta toivotaan koulunkäyntiavustajan tutkintoa, aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tai lähihoitajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Arvostamme alan työkokemusta, oma-aloitteisuutta, yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä hyvää organisointikykyä. Mikäli koulutuksen omaavaa henkilöä ei ole saatavissa, voidaan tehtävään ottaa myös muu tehtävään sopiva henkilö.

Valinnan ehtona on, että valittu toimittaa ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitetun rikosrekisteriotteen. Tehtävän täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa voidaan huomioida myös muodollista kelpoisuutta vailla olevat hakijat.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Lisätietoja antaa Vihdin yhteiskoulun rehtori Minna Kela, puh. 050 368 9782, minna.kela@vihti.fi

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Vihdin yhteiskoulu
Osoite: Vihti

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180, tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan