Skip to main content
test
Kouluohjaaja - Vihdin kunta

Haemme kouluohjaajaa Kuoppanummen koulukeskukseen ajalle 3.10.2022-3.6.2023. Tehtävä on osa-aikainen. Tunnit vähintään 20 h/viikko.

Hakijalta toivotaan koulunkäyntiavustajan tutkintoa, aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tai lähihoitajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Arvostamme alan työkokemusta, oma-aloitteisuutta, yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä hyvää organisointikykyä.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa 504/2002 tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Mikaela Palmén, etunimi.sukunimi@vihti.fi, puh. 044 042 1156

Lisätietoja

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Kuoppanummen koulukeskus

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180. Olemme mukana UNICEF:n Lapsiystävällinen kunta -mallissa. Toivomme sinun olevan kiinnostunut oman toimialasi edustajana kehittämään kanssamme Vihdistä entistäkin Lapsiystävällisempää kuntaa. Tervetuloa aktiiviseen ja kehittämismyönteiseen joukkoomme!


Osoite: Kuoppanummentie 18, 03100 Nummela
Vihdin kunta - Savuton työpaikka Vihdin kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat