Kouluohjaajan sijainen - Vihdin kunta

Haemme kouluohjaajan sijaista Vihdin yhteiskouluun ajalle 25.10.2021-4.6.2022.

Hakijalta toivotaan koulunkäyntiavustajan tutkintoa, aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tai lähihoitajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Arvostamme alan työkokemusta, oma-aloitteisuutta, yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä hyvää organisointikykyä. Mikäli koulutuksen omaavaa henkilöä ei ole saatavissa, voidaan tehtävään ottaa myös muu tehtävään sopiva henkilö.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa 504/2002 tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Vihdin yhteiskoulun apulaisrehtori Kari Karhapää, puh. 044 042 1238, kari.karhapaa@vihti.fi

Lisätietoja

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Vihdin yhteiskoulu

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180. Olemme mukana UNICEF:n Lapsiystävällinen kunta -mallissa. Toivomme sinun olevan kiinnostunut oman toimialasi edustajana kehittämään kanssamme Vihdistä entistäkin Lapsiystävällisempää kuntaa. Tervetuloa aktiiviseen ja kehittämismyönteiseen joukkoomme!


Osoite: Nietoinkuja 1, 03100 Nummela

Sinulle suositellut työpaikat