Skip to main content
test
Kouluohjaajan tehtävät - Vihdin kunta

Tehtävien hakuaikaa jatketaan 31.7.2022 saakka hakijoiden vähäisen määrän vuoksi.

Haemme kahta kouluohjaajaa Nummelan kouluun määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 8.8.2022-3.6.2023. Tunnit vähintään 20 h/vko. Tehtävät sijoittuvat erityisopetukseen. Yksi tehtävistä sijoittuu mopo-luokkaan ja kaksi tehtävää sijoittuu hope-luokkaan.

Mopo-luokka (monipuolinen perusopetus) on erityisen tuen luokka, joka koostuu kuudesta oppilaasta eri luokka-asteilta. Tehtävä vaatii kykyä toimia joustavasti tiimin jäsenenä.

Hope-luokka (hoidollispedagoginen luokka) on vaativan erityisen luokka, jossa oppilailla erikoissairaanhoidon kontakti/lähete. Työ vaatii joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä valmiutta toimia moniammatillisen tiimin jäsenenä.

Hakijoilta toivotaan koulunkäyntiavustajan tutkintoa, aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tai lähihoitajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Arvostamme alan työkokemusta, oma-aloitteisuutta, yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä hyvää organisointikykyä. Mikäli koulutuksen omaavia henkilöitä ei ole saatavissa, voidaan tehtäviin ottaa myös muu tehtävään sopiva henkilö.

Palkkaus KVTES;n mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Valinnan ehtona on, että valittu toimittaa hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitetun rikosrekisteriotteen.

Yhteydenotot ja haastattelut suoritetaan 1.8.2022 ja 2.8.2022.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Jyrki Kaarila, etunimi.sukunimi@vihti.fi, puh. 050 599 2560

Lisätietoja

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Nummelan koulu

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180. Olemme mukana UNICEF:n Lapsiystävällinen kunta -mallissa. Toivomme sinun olevan kiinnostunut oman toimialasi edustajana kehittämään kanssamme Vihdistä entistäkin Lapsiystävällisempää kuntaa. Tervetuloa aktiiviseen ja kehittämismyönteiseen joukkoomme!


Osoite: Väinämöisentie 9, 03100 Nummela
Vihdin kunta - Savuton työpaikka Vihdin kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat