Koulupsykologi 100% - Mustasaaren kunta

Koulupsykologi 100% - Mustasaaren kunta

Mustasaaren kunta hakee oppilashuoltoon koulupsykologia

Tarjoamme sinulle työtä, jossa pääset rakentamaan kunnan koulupsykologitoimintaa alusta alkaen ja käyttämään ideointikykyäsi ja luovuuttasi. Tuot dynaamiseen ja monialaiseen oppilashuoltotiimiimme osaamisesi lasten ja nuorten kehityksestä.

Työskentelet sekä itsenäisesti että tiimissä. Annat lapsille ja nuorille ohjausta ja teet selvityksiä sekä neuvot ja opastat esiopetuksen ja koulun muita toimijoita. Yhteistyökykyisenä ja itsenäiseen työhön pystyvänä sovit hyvin joukkoomme. Osaat suunnitella ja jäsentää omaa työtäsi mutta myös asettaa rajoja.

Esiopetus, koulu ja oppilashuolto ovat jatkuvassa muutoksessa, joten olet kiinnostunut kehittämään toimintaa yhdessä kollegojen ja oppilashuollon muiden toimijoiden kanssa. Meillä pääset osaksi yhteisöä, jossa on asialleen omistautuneita ja osaavia kollegoja, kuraattoreja ja koulukoutseja.

Osaat kohdata oppilaat ja perheet heidän yksilöllisistä tarpeistaan ja edellytyksistään käsin. Arvostamme erikoisosaamista koulupsykologin tehtäväkentällä, ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi. Tavoitteellinen terveyden edistäminen ja ennaltaehkäisy on kouluympäristössä tehtävää tärkeää työtä. Tiedämme, että koulussa on psykologille paljon tehtävää ja kehitettävää. Kunta pyrkii kehittämään sivistystoimessa vähäeleistä kohtaamista.

Koulupsykologitoiminnassa tavoitteena on oppilaan oppimisen ja terveyden edistäminen, ja pedagoginen psykologia on jännittävä ja kasvava työkenttä.
Koulupsykologina olet palvelussuhteessa sivistysosastoon, ja käytössäsi on työhuone muiden koulupsykologien lähellä. Kierrät myös kunnan kouluissa lähellä oppilaita, joten sinulla on oltava käytettävissä auto. Saat ohjausta ja voit osallistua oppilashuollon verkostotapaamisiin ja verkottua kunnan muiden psykologien kanssa.
Lähetä hakemuksesi, josta käy ilmi kelpoisuus, Kuntarekryn kautta, avain 239351, viimeistään 1.8.2019 klo 16:00

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote.
Koeaika on kuusi kuukautta.

Denice Vesterback sivistysjohtaja (denice.vesterback@mustasaari.fi)
Anna Sjölund vastaava kuraattori (anna.sjolund@mustasaari.fi)

Sivistysosasto
Osoite: Keskustie 4, 65610 Mustasaari

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen.
Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman, hyvinvoivia yrityksiä ja terveen talouden. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 600 työntekijää eri toimialoilla. Lähetä hakemuksesi meille!

Tutustu työnantajaan