test
Koulupsykologi (2) - Kouvolan kaupunki

Tule Koulupsykologiksi Kouvolaan!

Kasvun tuen tiimi hakee kahta (2) oma-aloitteista, yhteistyökykyistä ja työn kehittämisestä innostunutta koulupsykologia vakinaiseen työsuhteeseen 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Oletko Sinä kaipaamamme vahvistus moniammatilliseen työyhteisöömme?

Työskentelet lasten arkiympäristössä ja vaikutat laajasti lasten hyvinvointiin. Lähimpiä työkavereitasi koululla ovat kuraattorit, hyvinvointitutorit ja erityisopettajat. Tehtäviisi kuuluvat yhteisöllinen hyvinvointityö ja yksilökohtainen oppilashuoltotyö. Voit halutessasi tehdä työtä konsultatiivisella työotteella.

Lähiesimiehenäsi toimii johtava koulupsykologi, joka perehdyttää sinut työhön ja on taustatukena aina tarvittaessa. Kouvolassa koulupsykologin toimia on yhteensä 14, ja kollegiaalista tukea on saatavilla muun muassa ammatillisissa tiimitapaamisissa. Koulupsykologien toimet sijoittuvat esiopetukseen, perusasteelle ja toiselle asteelle, ja voit itse vaikuttaa siihen missä työskentelet. Myös lyhyempiä sijaisuuksia on tarjolla, joten kannattaa kysyä joustavista ratkaisuista työn toteuttamisessa.

Tarjoamme sinulle
- kilpailukykyisen palkkauksen, peruspalkkana 3920 e/kk ja maksamme rekrytointilisää 150 e/kk.
- hyvät jatkokouluttautumismahdollisuudet
- pitkäkestoisen työhön perehdytyksen ja säännöllisen yksilötyönohjauksen
- johtavan psykologin ammatillisen tuen, joka on saatavillasi tarpeesi mukaan
- lämminhenkisen ja kannustavan työyhteisön
- kohtuullisen työalueen sekä asianmukaisen työtilan ja työvälineet sekä
mahdollisuuden tehdä etätyötä koulujen loma-aikoina.

Kelpoisuutena vaaditaan laillistetun psykologin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat huomioidaan.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Autamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa. Katso lisätietoa sinua ja perhettäsi seudullemme muutossa tukevista palveluista https://www.kouvola.fi/osaajien-houkuttelu/ sekä tutustu Kouvolaan https://www.kouvola.fi/nakoisesi-paikka/

Lisätietoja

https://www.kouvola.fi/kasvu-ja-oppiminen/perusopetus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Psykososiaalisen yksikön vastaava, johtava koulukuraattori Henna Karvonen p. 020615 1359, henna.karvonen(at)kouvola.fi
Maija Vilen, johtava koulupsykologi, puh. 020 615 5175, maija.vilen(at)kouvola.fi
Hakemukset toimitetaan sähköisellä lomakkeella.

Lisätietoja

Sivistys, Kasvatus ja opetus, Kasvun tuki

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja noin 81 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajiemme joukkoon!


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat