Koulupsykologi - Pieksämäen kaupunki

Koulupsykologi - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupungin opetustoimessa on haettavana 1.3.2019 klo 15:00 mennessä määräaikainen koulupsykologin toimi. Tehtävänä on tukea oppilaiden ja opiskelijoiden koulunkäyntiä sekä kasvua ja kehitystä. Työtehtäviin kuuluvat osallistuminen koulujen opiskeluhuoltoon, oppilaiden psykologiset tutkimukset, erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden koulunkäyntijärjestelyjen suunnittelu sekä tukikeskustelut oppilaiden kanssa. Oman auton käyttömahdollisuus on suotava.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys sekä soveltuvuus työhön. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Lisäksi kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Työehtoja koskevat määräykset ovat KVTES:n mukaisesti.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakemuksella. Tutkinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä nähtäväksi. Valitun tulee esittää alaikäisten kanssa työskenteleviltä edellytetty rikosrekisteriote. Koeaika on kaksi kuukautta.

Lisätietoja

http://www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat/

Opetusjohtaja Timo Tarkiainen, p.044 588 2417, timo.tarkiainen@pieksamaki.fi

Pieksämäen kaupunki, Opetustoimi
Osoite: Kauppakatu 1, Pieksämäki

Pieksämäki on n. 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea. Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset. Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan