Koulupsykologi - Loviisan kaupunki

Koulupsykologi - Loviisan kaupunki

Loviisa on viehättävä merellinen kylien ja koulujen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kunnan 15 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 50 koulunkäynninohjaaja. Loviisalla on yhteinen koulusopimus naapurikunnan Lapinjärven kanssa.

Haemme vahvistusta kaksikieliseen koulukuraattori- ja psykologitiimin, jossa sinulla on mahdollisuus olla mukana lasten ja nuorten psyykkisen hyvinvoinnin edistämisen kehittämistyössä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn. Tehtävä on uudelleen haettavana.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen osaavassa ja innostavassa moniammatillisessa työyhteisössä. Oppilas- ja opiskeluhuollossa toimii tällä hetkellä kaksi koulupsykologia ja neljä koulukuraattoria. Haluamme tarjota laadukasta ja ihmisläheistä palvelua opiskelijahuollossa ja sen takia haemme tiimille lisävahvistusta.

Koulupsykologinamme osallistut sekä yhteisölliseen että yksilökohtaiseen opiskeluhuoltoon. Tehtäviisi kuuluu oppilaan yksilökohtainen tuki ja ohjaus liittyen oppimiseen ja hyvinvointiin, oppimisvaikeuksien kartoitus ja osallistuminen monialaisen asiantuntijaryhmän työskentelyyn. Yhteisöllisessä työssä osallistut oppilaitoskohtaiseen opiskeluhuollon toimintaan, annat konsultaatiota muulle henkilöstölle ja olet suunnittelemassa ja toteuttamassa oppilaitoksen sekä alueen hyvinvointia edistäviä menetelmiä ja malleja.

Asiakaskuntaan kuuluu molempien kieliryhmien opiskelijoita. Edellytämme sinulta kaksikielisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä sekä valmiutta moniammatilliseen yhteistyöhön. Työssä suoriutumiseen tarvitaan itsenäistä työotetta sekä hyvää oman työn organisointikykyä. Arvostamme koulumaailman tuntemusta sekä kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä ja monialaisesta verkostotyöstä. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin kelpoisuus.

Koulupsykologina Loviisassa sinulle tarjotaan säännöllistä henkilökohtaista työnohjausta. Oman auton käyttö on välttämätöntä. Vihreänä valintana Loviisan kaupungilla on käytössään sähköautoja.

Työaika on 38,25 tuntia/viikko. Tehtäväkohtainen palkka on 3 845,54 €.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina tai toimittaa niistä kirjalliset kopiot osoitteeseen Sivistys- ja hyvinvointikeskus, Karlskronabulevardi 8, PL 77, 07901 Loviisa.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään kahden viikon kuluttua tehtävän alkamisesta. Ennen vaalin vahvistamista on valitun esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Koeaika on 6 kuukautta.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tiedustelut; Johtava koulukuraattori Nina Böhls-Nybonn, nina.bohls-nybonn@edu.loviisa.fi, puh. 0440 555 292 tai koulutuspäällikkö Timo Tenhunen, timo.tenhunen@loviisa.fi, puh. 0440 555 332

Sivistys- ja hyvinvointikeskus
Osoite: Loviisa

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!
Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Tutustu työnantajaan