Koulupsykologi - Keiturin Sote Oy

Koulupsykologi - Keiturin Sote Oy

Haemme koulupsykologia Ruovesi-Virrat alueelle. Tehtävä on uusi Keiturin Sotessa, joten pääset mielenkiintoiseen koulupsykologin palvelun kehittämistyöhön yhdessä muun tiimin.

Koulupsykologin tehtäviin kuuluvat Ruovesi-Virrat alueella oppilaiden oppimisen ja hyvinvoinnin tukeminen, oppimisvalmiuden tutkiminen ja testien tekeminen, koulukohtaisiin oppilashuoltoryhmiin osallistuminen, moniammatillinen yhteistyö koulun muun henkilökunnan ja yhteistyökumppaneiden kanssa sekä koulu- ja opiskeluyhteisön hyvinvoinnin edistäminen.

Tehtävä edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa ja psykologin pätevyyttä (sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston Valviran laillistama psykologin pätevyys). Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan huomioida myös loppuvaiheen opiskelijat (määräaikainen työsuhde).

Tehtävään valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Avaintes-työehtosopimuksen ja psykologiliiton palkkasuositusten mukaisesti. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Työtehtävien hoitamiseksi ajokortti on välttämätön.

Meillä Keiturin Sotessa työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on Smartum-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.

Mikäli kiinnostuit niin otathan yhteyttä, Helena Mattsson, henkilöstöpäällikkö, Keiturin Sote Oy p. 044 715 1228. Hakuaika tehtävään on 8.5.2019- 31.5.2019.

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi/tietoa-meista/meille-toihin

Henkilöstöpäällikkö Helena Mattsson p. 044 715 1228

Keiturin Sote Oy, koulu- ja opiskelijaterveydenhuolto
Osoite: Sairaalantie 1, 34800 Virrat

Keiturin Sotessa työskentelee n. 430 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne on tärkeää. Arvostamme avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä ja luottamusta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.

Tutustu työnantajaan