Koulupsykologi - Karstulan kunta

Koulupsykologi - Karstulan kunta

Karstulan kunta tarvitsee opiskeluhuollon tiimiin toisen KOULUPSYKOLOGIN!
Etsimme reipasta, itsenäiseen työotteeseen kykenevää tiimityöskentelijää. Koulumaailman ja oppilas- ja opiskelijahuoltolain tuntemus sekä oppimisvaikeuksien selvittämiseen liittyvien tutkimusmenetelmien hallinta saisi meidät hurraamaan.
Tarjoamme sinulle rennon, mukavan ja kehittämisintoisen tiimin, johon lisäksesi kuuluvat koulukuraattori, kasvatusohjaaja/kuraattori ja tiimin esimiehenä vastaava kuraattori. Säännöllinen työnohjaus on järjestetty ja täydennyskoulutus toimii. Pääset työskentelemään pienten koulujen edut omaavaan ympäristöön, jossa yhteisöllisellä työskentelyllä on merkittävä osa yksilötyön rinnalla. Työn sisältö on hyvin monipuolinen sisältäen:
-oppilaiden psykologiset tutkimukset ja arvioinnit sekä tukitoimien suunnittelu
-yksilötyön oppilaiden kanssa
-yhteisöllisen työn oppilashuoltotyöryhmistä pienryhmätoimintaan ja kaikkeen mahdolliseen mitä keksimmekään
-monimuotoisen yhteistyön vanhempien, koulun ja muiden toimijoiden kanssa
-erilaisissa työryhmissä mukana olemisen

Opiskeluhuollon tiimi työskentelee Karstulan kunnan alaisuudessa ja tarjoaa palvelut myös Kyyjärvelle, Kannonkoskelle ja Kivijärvelle. Oppilas- ja opiskeluhuollon palveluiden piirissä oppilaita on alueellamme eskareista toiselle asteelle noin 900 ja koulupsykologeja heidän käytettävissään siis jatkossa kaksi. Pääset itse vaikuttamaan omaan työskentelyalueeseesi. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys ja soveltuvuus tehtävään. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös loppuvaiheen opiskelijat voidaan ottaa huomioon. Haastattelut tehtävään pidetään ma 10.6.2019 Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta tarkoituksena on saada tehtävä vakinaistettua.

Toivomme, että lähetät hakemuksen Kuntarekryn kautta viimeistään 7.6. klo 15.00 mennessä.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä 30 päivän kuluessa saatuaan tiedon valinnasta esitettävä nähtäväksi rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.karstula.fi

vastaava kuraattori Katja Salminen-Lahtinen p. 044-4596593, koulupsykologi Sonja Reini p. 044-7114511

Karstulan kunta, Sivistyspalvelukeskus
Osoite: Virastotie 4, 43500 Karstula

Karstulan kunta on vireä ja eteenpäin katsova maaseutumainen kunta. Olemme tunnettuja hyvistä palveluista sekä aktiivisesta ja yrittäjämyönteisestä ilmapiiristä. Pyrimme omilla toimillamme huolehtimaan niin kuntalaisten kuin yritystenkin hyvästä toiminta- ja elinympäristöstä.

Tutustu työnantajaan