Koulupsykologi - Janakkalan kunta

Koulupsykologi - Janakkalan kunta

Tule
KOULUPSYKOLOGIKSI
Janakkalaan

Janakkalassa vahvistetaan oppilashuollon ja perhekeskuksen ammattilaisten joukkoa toisella koulupsykologilla. Oppilashuolto on tiivis osa perhekeskusta, jossa sijaitsevat myös muut kunnan psykologit. Töitä tehdään perhekeskeisesti ja monialaisesti. Etsimme pätevää ja mukavaa työkaveria loistavaan porukkaamme. www.janakkala.fi/perhekeskus, https://web.facebook.com/perhekeskus/

Etsimme 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan koulupsykologia vakinaisesti täytettävään virkaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys.

Päätehtäviäsi ovat oppilaiden psyykkinen tukeminen sekä tarvittavien tukitoimien suunnittelu, opettajien ja muun henkilöstön konsultointi, vanhempien ohjaus ja neuvonta sekä verkostotyö. Lisäksi tehtäviisi sisältyy psykologisten tutkimusten tekeminen oppimisedellytysten arvioimiseksi. Katsomme eduksesi koulumaailman tuntemuksen ja työkokemuksen lasten ja nuorten parissa.

Tarjoamme työtehtäviin perehdytyksen ja kollegiaalisen tuen sekä hyvät työnohjaus- ja koulutusmahdollisuudet. Palkkaus KVTES:n mukaan. Koeaika 6 kk.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi kuntarekry.fi-sivuston kautta 18.6.2019 klo 15.00 mennessä.

Valitun on 30 päivän kuluessa tiedon saatuaan esitettävä nähtäväksi rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa vs. sivistystoimen kehittämispäällikkö Elina Taipalus p. 050 509 1238, elina.taipalus@janakkala.fi.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Lisätietoja antaa vs. sivistystoimen kehittämispäällikkö Elina Taipalus p. 050 509 1238, elina.taipalus@janakkala.fi.

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Koulutuspalvelut
Osoite: Janakkala

Organisaation kuvaus
Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki - Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.
Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.

Tutustu työnantajaan