Koulupsykologi - Rovaniemen kaupunki

Koulupsykologi - Rovaniemen kaupunki

ROVANIEMEN KAUPUNGIN KOULUTUSPALVELUISSA
on haettavana

Toistaiseksi 1.10.2019 lukien

- kaksi koulupsykologin virkaa 1.10.2019 alkaen toistaiseksi

Haluatko osaksi innovatiivista, kokenutta ja kasvavaa opiskeluhuollon tiimiä? Mikäli haluat kehittyä psykologian alan moniottelijana, olet hakemamme henkilö. Meillä pääset kehittämään osaamistasi niin yhteisö- kuin yksilötason työssä. Koulutuspalveluissamme arvostetaan kehittävää työotetta. Hyvinvoinnin vuosikello on oiva esimerkki Rovaniemellä kehitetystä menetelmästä yhteisölliseen työhön.
Tiimimme tarjoaa tueksesi ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit, mahdollisuuden työparityöskentelyyn sekä hyvän perehdytyksen. Mikäli sinulla ei ole aiempaa kokemusta koulupsykologin sovellusalasta, tarjoamme kollegiaalista tukea ja ohjausta. Jos taas olet kokenut psykologi ja haluat vaihtelua työhösi, voit hyödyntää jo kertynyttä työkokemustasi
Rovaniemen kaupunki on luotettava työnantaja, joka ymmärtää työntekijöiden hyvinvoinnin merkityksen sekä työn ja perhe-elämän yhteensovittamisen haasteet. Rovaniemi on reilun 60 000 asukkaan luovasti lappilainen ja aidosti kansainvälinen, monipuolisten palveluiden voimakkaasti kehittyvä keskus. Kaupungin vireä kulttuurielämä, hyvät harrastusmahdollisuudet ja lähellä oleva luonto tarjoavat loistavat mahdollisuudet palautua työpäivästä. Ammattitaitoinen, sitoutunut ja työssään viihtyvä henkilöstö on kaupungin menestymisen edellytys. Tule mukaan tekemään Rovaniemestä entistäkin parempi paikka!
Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys.
Toivomme valittavalta henkilöltä halua kehittää itseään ammatillisesti. Eduksi katsotaan myös kokemus työskentelystä lasten, nuorten ja perheiden parissa sekä pedagogisten tukimuotojen hallitseminen.

Koulutuspalveluiden palvelualueella vielä mahdollisesti avautuvat koulupsykologien määräaikaiset virat ja sijaisuudet täytetään koulupsykologin vakituisia virkoja hakeneista.
Virkaa haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 20.9.2019 klo 15.00. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Tiedustelut: Vastaava koulupsykologi Hanna Koivula p. 040 095 0162 ja Oppilashuollon tiimiesimies Satu Lind p. 040 503 1589

Rovaniemellä 5.9.2019
KOULUTUSPALVELUT

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi

Vastaava koulupsykologi Hanna Koivula p. 040 095 0162 ja Oppilashuollon tiimiesimies Satu Lind p. 040 503 1589

Rovaniemen kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Koulutus
Osoite: Viirinkankaantie 1, 96300 Rovaniemi

www.rovaniemi.fi
Rovaniemen kaupungin koulutuspalveluihin kuuluvat perusopetus, lukio-opetus, iltapäivätoiminta, taiteen perusopetus ja kaupungin kansalaisopisto. Peruskouluissa opiskelee noin 5700 oppilasta ja lukioissa noin 1500 opiskelijaa.
Rovaniemen kaupungin perusopetusta järjestää 23 koulua, joista yläluokkien kouluja ja yhtenäisiä peruskouluja on 8 ja alaluokkien kouluja 15. Lyseonpuiston lukiossa toimii kansainvälinen IB-lukio ja kuvataidelinja. Ounasvaaran lukiossa toimii urheilulukio ja ammattilukio. Lisäksi koulutuspalveluihin kuuluu Rovaniemen aikuislukio.

Tutustu työnantajaan