Koulupsykologi - Janakkalan kunta

Tule
KOULUPSYKOLOGIKSI
Janakkalaan

Janakkalassa vahvistetaan oppilashuollon ja perhekeskuksen ammattilaisten joukkoa toisella koulupsykologilla. Oppilashuolto on tiivis osa perhekeskusta, jossa sijaitsevat myös muut kunnan psykologit. Töitä tehdään perhekeskeisesti ja monialaisesti. Etsimme pätevää ja mukavaa työkaveria loistavaan porukkaamme. www.janakkala.fi/perhekeskus, https://web.facebook.com/perhekeskus/

Etsimme 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan koulupsykologia vakinaisesti täytettävään virkaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa olemme erittäin kiinnostuneita myös opintojen loppuvaiheessa olevista hakijoista. Hae siis rohkeasti!

Päätehtäviäsi ovat oppilaiden psyykkinen tukeminen sekä tarvittavien tukitoimien suunnittelu, opettajien ja muun henkilöstön konsultointi, vanhempien ohjaus ja neuvonta sekä verkostotyö. Lisäksi tehtäviisi sisältyy psykologisten tutkimusten tekeminen oppimisedellytysten arvioimiseksi. Katsomme eduksesi koulumaailman tuntemuksen ja työkokemuksen lasten ja nuorten parissa.

Tarjoamme työtehtäviin perehdytyksen ja kollegiaalisen tuen sekä hyvät työnohjaus- ja koulutusmahdollisuudet. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika 6 kk.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi kuntarekry.fi-sivuston kautta 11.12.2019 klo 15.00 mennessä.

Valitun on 30 päivän kuluessa tiedon saatuaan esitettävä nähtäväksi rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi/perhekeskus

Tutustu työnantajaan

vs sivistystoimen kehittämispäällikkö Elina Taipalus, puh. 050 509 1238

Janakkalan kunta, Sivistystoimi
Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä. Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.