Iitin kunta hakee koulupsykologia vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa 16.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Koulupsykologi toimii Iitin kunnan esi- ja perusopetuksen oppilaiden parissa. Työ on psykologista arviointia, konsultointia ja neuvontaa. Koulupsykologin työn tukena on moniammatillinen oppilashuollon tiimi. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Koulupsykologin vastuulla ovat myös kaikki 0-5- vuotiaat päiväkoti-ikäiset ja neuvolan kautta tulevat asiakkaat.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin kelpoisuus.

Valinta on ehdollinen eli virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluttua valintapäätöksen tiedoksisaannista ja esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Toimen täytössä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa ja palkkaus on KVTES:n mukainen.

Lisätietoja

http://www.iitti.fi

Tutustu työnantajaan

Sivistystoimenjohtaja Pia Harmokivi, pia.harmokivi@iitti.fi, puh. 040 4833 732

Iitin kunta
Osoite: Rautatienkatu 20, 47400 Kausala

Iitti on 6.700 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan on tuomassa rakenteille oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.