Koulupsykologi - Euran kunta

Euran kunnan sivistyspalveluissa on haettavana koulupsykologin toimi 5.10.2020 alkaen.

Koulupsykologi toimii alansa asiantuntijana koulujen opetus- ja kasvatustyöhön kuuluvan psyykkisen oppilashuollon suunnittelussa, kehittämisessä ja toteuttamisessa. Haettavana olevan koulupsykologin tehtävä on pääasiassa oppilashuoltotyötä, konsultointia ja yhteistyötä muiden kunnan toimijoiden kanssa. Työ on monipuolista ja itsenäistä. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys.

Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä, kiinnostusta moniammatilliseen oppilashuoltotyöhön ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Todistusjäljennöksiä ei ole tarpeen liittää hakemukseen.

Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Opetuspäällikkö Jaakko Laeslahti, puh. 044 422 4791 tai jaakko.laeslahti@eura.fi.

Euran kunta, Sivistyspalvelut
Osoite: Savikontie 11, 27510 Eura

Eura on n. 12 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.

Euran kunta - Savuton työpaikka