Koulupsykologi - Sastamalan kaupunki

Sastamalan kaupungin perusopetuksessa on haettavana koulupsykologin virka 1.10.2020 alkaen.

Koulupsykologi toimii Sastamalan kaupungin esi- ja perusopetuksen oppilaiden parissa. Koulupsykologin työn tavoitteena on vahvistaa lasten ja nuorten psyykkistä hyvinvointia ja tarjota heille apua koulunkäyntiin. Koulupsykologin toimenkuvaan kuuluvat lasten ja nuorten psykologiset tutkimukset oppimisedellytysten arvioimiseksi, psyykkinen tukeminen sekä tarvittavien tukitoimien suunnittelu, opettajien ja muun henkilöstön konsultointi, vanhempien ohjaus ja neuvonta sekä moniammatillinen tiimi- ja verkostotyö.

Arvostamme kykyä toimia itsenäisesti, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kokemusta lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelystä sekä koulumaailman tuntemusta. Työn hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme monipuolisen työn eri-ikäisten lasten ja nuorten parissa, moniammatillisen ja toimintoja vahvasti kehittävän työyhteisön, työnohjauksen sekä tuemme ammatillisen osaamisen kehittämistä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin kelpoisuus.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava Sastamalan kaupungin työterveyshuollon (Terveystalo Sastamalan) hyväksymä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Palkkaus ja työehtoja koskevat muut määräykset KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Täytä sähköinen hakemuslomake 28.9.2020 klo 12.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi
Todistuksiin tutustumme mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sastamalan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.sastamala.fi

Tutustu työnantajaan

Opetuspäällikkö Kati Heikkilä 040 648 2240 tai kati.heikkila@sastamala.fi

Sastamalan kaupunki, Sivistyspalvelut, Perusopetus
Osoite: Asemakatu 9, 38210 Sastamala

Sastamala, Herra Hakkaraisen ja Pukstaavin kirjakaupunki, sijaitsee 50 km päässä Tampereelta. Asukkaita Sastamalassa on noin 25 000. Henkilökuntaa kaupungissamme on n. 1800. Tule kanssamme kehittämään kaupunkiamme ja sen palveluita. Tarkemmin voit tutustua kaupunkiimme www.sastamala.fi.