Koulupsykologi - Savonlinnan kaupunki

Savonlinnan kaupungin koulutoimessa ilmoitetaan uudelleen haettavaksi toistaiseksi voimassaolevana koulupsykologin virka (nro 11123)

Koulupsykologi

Savonlinnan kaupungissa työskentelee tällä hetkellä neljä koulupsykologia ja kuusi koulukuraattoria, joiden työssä painottuvat oppilaiden oppimis- ja koulunkäyntiedellytysten turvaaminen, psykososiaalisen tuen tarjoaminen oppilaille ja heidän perheilleen sekä moniammatillinen verkostotyö. Koulupsykologin työhön kuuluu myös oppimisvaikeustutkimusten tekemistä. Nyt haettavassa koulupsykologin virassa työ keskittyy peruskouluihin.

Työssä vaaditaan hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja tiimitaitoja, kehittävää työotetta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsotaan työkokemus lasten ja nuorten parissa sekä lasten ja nuorten tutkimuksissa käytettävien perustestistöjen tuntemus. Koulupsykologeille on järjestetty työnohjausta. Kokeneet koulupsykologit ja koulukuraattorit tukevat työhön perehtymisessä ja tekevät keskenään tiivistä yhteistyötä. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys.

Koulupsykologin työaika on 37,75h viikossa. Työssä edellytetään oman auton käyttöä. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy sopimuksen mukaan ja muut työssäoloehdot kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi ennen työn vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.


Tarkempia tietoja antavat:
koulupsykologi Teija Paananen 044 417 4218
sivistystoimenjohtaja Mikko Ripatti, 044 417 4202

Hakemukset toimitetaan 22.1.2021 klo 15:00 mennessä kuntarekry.fi:n kautta.

Alkuperäiset opintoja koskevat todistukset ja kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Savonlinnassa 4.1.2021

SIVISTYSVIRASTO

Tutustu työnantajaan

koulupsykologi Teija Paananen 044 417 4218
sivistystoimenjohtaja Mikko Ripatti, 044 417 4202

Savonlinnan kaupunki, Sivistystoimen toimiala
Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 35 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Vilkas matkailu, yli puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologia-ala ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta.

Savonlinnan kaupungilla työskentelee noin 1100 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.

Savonlinnan kaupunki - Savuton työpaikka