Koulupsykologi - Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven kaupungin koulutoimi hakee koulupsykologia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.3.2021. Vahvistamme kuuden koulupsykologin tiimiä yhdellä uudella toimella. Oppilashuollon tiimiin kuuluu 1.3.2021 alkaen 7 koulupsykologia ja 7 koulukuraattoria.

Koulupsykologin työaika on 37 h 45 min viikossa.

Koulupsykologin tehtäviin sisältyvät monipuoliset koulupsykologipalvelut: psykologiset tutkimukset ja arviot, keskustelukäynnit oppilaan psyykkisen hyvinvoinnin tukemiseksi, opetushenkilöstön kanssa tehtävä yhteistyö ja konsultointi sekä yhteisöllinen oppilashuolto. Tarjoamme vaihtelevan työn kuuden koulupsykologin tiimissä ja hyvän perehdytyksen. Tiimipalavereja on viikoittain ja ryhmätyönohjaus on järjestetty.

Edellytämme:
Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Kokemus koulupsykologin työstä ja työskentely lasten ja nuorten parissa sekä kiinnostus yhteisöllisen opiskeluhuollon kehittämiseen katsotaan eduksi. Koulupsykologin työtehtävien hoitaminen edellyttää aktiivista työotetta ja kykyä työskennellä sekä moniammatillisissa työryhmissä että itsenäisesti.

Liikkuva työ edellyttää oman auton käyttöä.

Muut tiedot:
Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilaisuudessa 26.1.2021. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen toimessa aloittamista esitettävä voimassaoleva rikostaustaote (laki 504/2002).

Hakuaika päättyy ma 18.1.2021 klo 15. Haastattelut pidetään ti 26.1.2021.
Lisätietoja ja hakulomake löytyvät rekrytointiohjelmasta www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Marjo Huovinen p. 050 540 4938

Ylöjärven kaupunki
Osoite: PL 22, Kuruntie 14, 33471 Ylöjärvi

Ylöjärvi - rohkea edelläkävijä Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.

Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka