Koulupsykologi - Paimion kaupunki

Haemme Paimion kaupungin sivistystoimeen yhteistyökykyistä ja oppilashuollon kehittämisestä kiinnostunutta koulupsykologia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tule osaksi innostunutta ja kehittämismyönteistä organisaatiotamme, jossa on positiivinen vire ja hyvä tekemisen meininki!

Tarjoamme Sinulle:
- vasta remontoidut, tyylikkäät ja viihtyisät työtilat sekä asianmukaiset työvälineet
- suositusten mukaisen ja peräti sen alle olevan oppilasmäärän (n. 550 oppilasta)
- koulutusmyönteisen organisaation
- hyvän perehdytyksen
- säännöllisen neuropsykologin pitämän työnohjauksen
- kannustavan ja kehittämisorientoituneen työyhteisön
- säännölliset tiimin kehittämispäivät ja tyhy -toiminnan
- osittaisen etätyömahdollisuuden
- henkilöstöetuna uimahallin ja kuntosalin maksuttoman käytön

Työkenttääsi kuuluu esi- ja perusopetuksen yksiköitä sekä Paimion kaupungissa että Sauvon kunnassa. Oppilasmäärä alueellasi on ideaali ja peräti alle valtakunnallisten suositusten. Koska työtehtäviin sisältyy työskentelyä useassa eri yksikössä (6), ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön on välttämätön. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan kevään 2021 aikana.

Koulupsykologina kuulut oppilashuollon seitsemän hengen kuraattori- ja psykologitiimiin. Työhuoneesi sijaitsevat kesällä 2020 oppilashuollon yhteiskäyttöön remontoiduissa tiloissa Paimion lukion yhteydessä, sekä syksyllä 2020 peruskorjauksen jälkeen käyttöön otetuissa oppilashuollon työtiloissa Sauvon koulukeskuksessa.

Tehtävänäsi koulupsykologina on tarjota oppilas- ja opiskelijahuoltolain mukaisia yhteisöllisiä ja yksilöllisiä oppilashuollon palveluja. Toivomme Sinulta koulumaailman tuntemusta, kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, tietoa koulun ulkopuolisista tukipalveluista, kokemusta oppimisvaikeuksien selvittämisestä, kouluvalmiuksien arvioinnista, tukitoimien suunnittelusta ja psyykkisen hyvinvoinnin tukemisesta.

Työssäsi koulupsykologina tarvitset hyvää organisointikykyä, joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä työskentelyotetta. Työssäsi saat kehittää ja kehittyä. Osana työnkuvaa tuot asiantuntijuuttasi erilaisiin tiimeihin ja verkostoihin sekä oppilashuollon kehittämiseen. Tavoitteena meillä Paimiossa on erityisesti yhteisöllisen oppilashuollon sekä hallintokunnat ylittävän moniammatillisen yhteistyön kehittäminen.

Pätevyysvaatimuksena on psykologian maisterin tutkinto ja laillistetun psykologin pätevyys. Tehtävään kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat huomioidaan.

Tehtävään valitun henkilön on 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ehdolla, että valintapäätös raukeaa, sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on 6 kk koeaika.
Hakemukset tehtävään 11.4.2021 klo 23:59 mennessä. Toivomme ensisijaisesti hakemuksia kuntarekry.fi -palvelun kautta. Toivomme hakijan tekevän itsestään noin 2-3 minuutin esittelyvideon ja ilmoittavan omassa hakemuksessaan linkin ko. videoon.

Tarvittaessa hakemuksen ja CV:n voi toimittaa osoitteella: Paimion kaupunki, sivistysjohtaja Jyrki Lumiainen, PL 50, 21531 Paimio. Kirjaa kuoreen: koulupsykologi. Hakemuksia ei palauteta eikä muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.paimio.fi

Tutustu työnantajaan

sivistysjohtaja Jyrki Lumiainen, p. 02 474 5311 ja johtava koulukuraattori Marianne Ylinen, p. 02 474 5473.

Paimion kaupunki, Sivistyspalvelut, Opetuspalvelut
Osoite: Vistantie 18, 21530 Paimio

Paimio on melkein 11 000 asukkaan kasvava maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun ja Salon puolivälissä. Kaupunkimme palveluksessa olevat n. 500 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Paimion kaupunki on savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat