Koulupsykologi - Siikajoen kunta

Siikajoen kunta hakee KOULUPSYKOLOGIA toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2021 alkaen.

Siikajoen kunnan opetustoimessa on viisi perusopetuksen koulua, lukio sekä Raahen ammattiopiston yksikkö. Kokonaisoppilasmäärä on noin 1000.

Koulupsykologin tehtävät Siikajoen kunnassa ovat psykologisia arviointeja, yksilöllisiä tukikeskusteluja, opetushenkilöstön konsultointia sekä neuvontaa. Koulupsykologi kirjoittaa tarvittavat lausunnot opetusjärjestelyjä tai jatkotutkimuksia ja hoitoja varten.

Koulupsykologilta odotamme oppilaan auttamista oppimisvaikeuksissa, tarkkaavaisuuden ja työskentelyn pulmissa, tunne-elämän kehityksen solmukohdissa, omassa tai perheen kriisissä sekä esimerkiksi vuorovaikutusongelmissa. Toivomme koulupsykologin osallistuvan osaltaan myös Siikajoen kunnan koulujen yhteisöllisen oppilashuollon kehittämiseen.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on psykologian maisterin tutkinto sekä laillistetun psykologin ammatilliset oikeudet.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä kouluvuoden aikana viikoittaisen etätyöpäivän. Koulujen loma-ajoille on mahdollista sopia laajemmasta etätyön tekemisestä.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset ja todistukset, joilla virkaa haet. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Viran täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Noudatettava sopimus KVTES, tehtäväkohtainen peruspalkka on 4200,00 €/kk + vuosisidonnaiset lisät. Hakijalla on mahdollisuus esittää myös oma palkkatoive.

Hakemus tulee jättää sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 30.4.2021 klo 12.00 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Ruukin koulun ja Siikajoen lukion rehtori Juha Vaara, 040 3156 433
Koulukuraattori Jonna Achrén, 040 3156 331

Siikajoen kunta, Sivistystoimi, Opetustoimi
Osoite: Opintie 3, 92400 Ruukki

Siikajoen kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat