Koulupsykologi - Uudenkaupungin kaupunki

Hei psykologi, tule meille töihin!

Uudenkaupungin kaupungin kasvun ja oppimisen palveluissa on tarjolla koulupsykologin virka mukavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä.

Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana 1.10.2021 alkaen.

Pätevyysvaatimuksena virkaan on laillistetun psykologin kelpoisuus.

Tehtävässä tarvitaan hyvää organisointikykyä, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta. Arvostamme koulumaailman tuntemusta, työkokemusta lasten ja nuorten parissa sekä valmiutta kehittää koulupsykologin työtä.

Koulupsykologi työskentelee perusopetuksessa. Oppilasmäärä Uudessakaupungissa on kohtuullinen. Uudessakaupungissa työskentelee yhteensä kolme koulupsykologia ja neljä koulukuraattoria, joten tiimin tukea on saatavilla. Moniammatillinen yhteistyö muiden toimijoiden, kuten perhekeskuksen ja lastensuojelun kanssa, on tiivistä ja sujuvaa.

Koulupsykologin tehtävänä on tarjota oppilas- ja opiskelijahuoltolain mukaisia yhteisöllisiä ja yksilöllisiä oppilashuollon palveluja. Työ on monipuolista, vaihtelevaa ja merkityksellistä. Tarjoamme innostavan ja kehittämismyönteisen työyhteisön, parityönohjauksen ja riittävän perehdytyksen. Olemme panostaneet oppilashuollon toimintaan ja kehittämiseen. Työaika on joustava ja etätöitä voi tehdä mahdollisuuksien mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3741 €/kk.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukseen liitetään kelpoisuustodistus ja ansioluettelo.

Olemme jatkaneet hakuaikaa. Hakuaika päättyy 31.8.2021 klo 12.00.


Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa opetustoimenjohtaja Arja Kitola, puh. 040 480 2089 tai sähköposti: arja.kitola@uusikaupunki.fi

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelut

UUSIKAUPUNKI on vireä ja lapsiystävällinen kaupunki lounaisrannikolla. Elämänlaatua Uudessakaupungissa luovat viihtyisä ja turvallinen elinympäristö, erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet sekä monipuoliset palvelut.


Osoite: Välskärintie 2 C, 23500 Uusikaupunki

Sinulle suositellut työpaikat