Koulupsykologi - Keravan kaupunki

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on haettavana kaksi vakituista koulupsykologin tehtävää. Tehtävät täytetään 2.8.2021 alkaen tai sen jälkeen mahdollisimman pian heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Toimipisteenä palvelussuhteen alkaessa ovat Keravan peruskoulut.

Kasvun ja oppimisen tuen vastuualueen opiskeluhuollon tiimiin kuuluu kahdeksan psykologia ja yhdeksän kuraattoria, jotka muodostavat alueelliset työparit. Lisäksi vastuualueella työskentelee neljä perheohjaajaa ja kaksi psykiatrista sairaanhoitajaa.

Tätä tulet meille tekemään
Opiskeluhuollon psykologi on psyykkisen kehityksen, hyvinvoinnin ja oppimisen asiantuntija oppilaitoksessa. Opiskeluhuollon psykologi tekee sekä ennaltaehkäisevää että yksilökohtaista opiskeluhuoltotyötä. Hän toimii oppilaitoksensa moniammatillisen yhteisöllisen opiskeluhuoltoryhmän jäsenenä. Tehtävä sisältää yhteisön ja ryhmien hyvinvoinnin edistämistä, asiakastyötä, palveluohjausta, konsultaatiota, kehittämis- ja asiantuntijatyötä sekä kriisityötä. Oppilas- ja yksikkömäärät työntekijää kohden ovat Keravalla kohtuulliset.

Näin onnistut tehtävässä
Haemme joukkoomme yhteistyökykyisiä ja opiskeluhuollon kehittämisestä kiinnostuneita henkilöitä, joilla on laillistetun psykologin kelpoisuus. Maisteriopintojen harjoittelun suorittaneet loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan haussa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta nuorten parissa työskentelystä. Tehtävässä korostuu ratkaisukeskeisyys, vuorovaikutustaidot, muutosjoustavuus, itsenäinen työote ja valmius moniammatilliseen yhteistyöhön. Arvostamme aikaisempaa kokemusta psykologin työstä sekä kouluelämän tuntemusta.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan keravalaisten lasten hyvinvointiin omien vahvuuksiesi mukaisesti. Keravalla sinua odottaa innokas ja energinen ammattilaisten joukko. Kerava on pieni, suuri kaupunki, jossa toimintaympäristö on sopivan kokoinen ja yhteistyö tiivistä. Kaupunki tarjoaa hyvät puitteet kasvatukselle ja opetukselle sekä niiden kehittämiselle. Meille erityisen tärkeitä asioita ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Keravalla on käytössä koulupsykologien rekrytointilisä yhteensä 1000 €.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava kuraattori Sari Rauhamäki p. 040 318 2809 (etunimi.sukunimi@kerava.fi)

Lisätietoja

Kasvatuksen ja opetuksen toimiala

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1800 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.

Kasvatuksen ja opetuksen toimialalla työskentelee noin 800 varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ammattilaista.


Osoite: PL 123, 04201 Kerava
Keravan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Keravan kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat