Skip to main content
test
Koulupsykologi - Nakkilan kunta

Nakkilan kunnan sivistystoimiala hakee koulupsykologia vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen. Psykologin asiakkaita ovat kunnan esikoululaiset, peruskoululaiset, lukiolaiset sekä Sataedun Nakkilan toimipisteen opiskelijat.
Psykologi toimii moniammatillisessa hyvinvointityössä psyykkisen kehityksen ja oppimisvaikeuksien asiantuntijana. Psykologin työ on sekä hyvinvointia edistävää että korjaavaa. Siihen kuuluu suoraa asiakastyötä lasten, nuorten ja perheiden kanssa, konsultaatiota kouluyhteisön jäsenille ja yhteistyötahoille sekä kehittämistehtäviä. Psykologin tukena oppilashuoltotyössä toimii kaksi koulukuraattoria ja erityisopetuksen tiimi.
Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä, kiinnostusta moniammatilliseen opiskeluhuoltotyöhön ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme koulumaailman tuntemusta, työkokemusta lasten ja nuorten parissa sekä kehittämismyönteistä työotetta.
Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
(virka täytetään heti, kun sopiva hakija löytyy)

Lisätietoja

http://www.nakkila.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Nakkilan kunnan sivistysjohtaja Riikka Kuusisto-Kajander p. 040 7755978, riikka.kuusisto-kajander@nakkila.fi

Lisätietoja

Nakkilan kunta, Sivistystoimi

Nakkila on reilun 5000 asukkaan yhteisöllinen kunta Satakunnassa. Nakkilan kunta haluaa olla kuntatyönantaja, joka on tunnettu hyvästä työnantajakuvasta ja yhtenäisestä henkilöstöpolitiikasta. Nakkilan kunta tukee työntekijöidensä hyvinvointia muun muassa erilaisilla työhyvinvointia tukevilla henkilöstöeduilla. Nakkilan kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Porintie 11, 29250 Nakkila

Sinulle suositellut työpaikat