Koulupsykologi - Nivalan kaupunki

Nivalan kaupungin kasvatus- ja koulutuspalvelut hakee

KOULUPSYKOLOGIA

Haemme joukkoomme yhteistyökykyistä ja opiskeluhuollon kehittämisestä kiinnostunutta henkilöä, jolla on laillistettu psykologin pätevyys. Arvostamme työkokemusta lasten ja nuorten parissa ja koulumaailman tuntemusta. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös loppuvaiheen opiskelijat voidaan ottaa määräaikaisena huomioon.

Hakija voi esittää oman palkkatoiveensa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Käytämme psykologipalveluissa myös ostopalveluja ja opiskelijahuollon tiimiin kuuluu neljä koulukuraattoria.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työn aloitusaika sovitaan valitun kanssa.

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen 30.9.2021 klo 10 mennessä osoitteella www.kuntarekry.fi tai postittamalla hakemuksen os. Nivalan kaupunki, Koulutoimisto, PL 10, 85501 Nivala.

Valitun on 30 päivän kuluessa saatuaan tiedon valinnasta esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki 504/2002) sekä lääkärintodistus terveydentilastaan ehdolla, että muutoin valinta raukea.

Nivalan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.nivala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sivistysjohtaja Riitta Viitakangas
puh. 040 3447 311, etunimi.sukunimi@nivala.fi

Lisätietoja

Nivalan kaupunki, Kasvatus- ja koulutuspalvelut

Noin 10.600 asukkaan Nivala on viihtyisä pikkukaupunki. Meillä on toimivat palvelut ja hyvät harrastusmahdollisuudet. Täällä saa apua tarvittaessa, elämä on turvallista ja ympäristöstä pidetään huolta. Saamme toimeentulon teollisuudesta, palveluista ja maataloudesta. Sijaintimme on erinomainen: taajamassa risteävät Kokkola-Kajaani ja Iisalmi-Kalajoki valtatiet sekä Iisalmi-Ylivieska rautatie. Tule mukaan kasvatus- ja koulutuspalvelujen tiimiimme rakentamaan yhteistä tulevaisuutta.


Osoite: Kalliontie 15, 85500 Nivala

Sinulle suositellut työpaikat