Salon kaupungin sivistyspalveluissa on avoinna toisen asteen koulupsykologin viransijaisuus 28.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan 31.12.2022 asti.

Salo on koulutus- ja kehittämismyönteinen kaupunki, jonne on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Viransijaisuuden hoito ei edellytä oman auton käyttöä. Olethan sinä henkilö, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman!

Toisen asteen psykologina toimit alasi asiantuntijana yhteisössä, jossa psykologin ammattitaitoa arvostetaan. Työnkuvaasi kuuluu sekä yhteisöllistä että yksilökohtaista työtä ja pääset vaikuttamaan työnkuvaasi toiveidesi ja kokemuksesi mukaan. Työhön sisältyy ennaltaehkäisevää yhteisöllistä työtä, yksilökohtaista arviointia ja interventioita, kognitiivisia tutkimuksia, ryhmien ohjaamista, konsultaatiota ja opiskeluhuollon kehittämistä osana moniammatillista tiimiä. Salossa toisella asteella työskentelee lisäksesi toinen psykologi ja samassa oppilaitoksessa kolme kuraattoria. Yhteensä Salon oppilas- ja opiskeluhuollossa työskentelee varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle kahdeksan psykologia eli kollegiaalista tukea on tarjolla.

Tarjoamme mukavan ja innostuneen työyhteisön, yhden yksikön läheltä julkisia kulkuyhteyksiä ja oman työhuoneen oppilaitoksessa. Oppilas- ja opiskeluhuollon psykologeilla on yksilötyönohjaus.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtävässä on sosiaali- ja terveydenhuollon virkaehtosopimuksen mukainen palkkaus, 3510 e/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Psykologin tehtävissä edellytetään psykologian maisterin tutkintoa sekä laillistetun psykologin kelpoisuutta.

Virkasuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / koulupsykologi. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa perusopetusjohtaja Inkeri Lahti, puh. 040 778 4688, inkeri.lahti@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Sivistyspalveluiden toimiala

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat