Skip to main content
test

Porvoo on idyllinen ja kaunis kaupunki Itäisellä Uudellamaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun suurista keskuksista.

Etsimme työyhteisöömme psykologia työskentelemään koulupsykologin tehtävissä esi- ja perusopetuksessa. Kyseessä on sijaisuus. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan ja kestää 13.3.2023 asti.

Koulupsykologin tehtäviin kuuluu oppilaiden yksilökohtainen asiakastyö, yhteisöllinen työ sekä oppilaiden kasvun ja kehityksen tukeminen. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, kehittävää työotetta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Työyhteisössämme on kuusi psykologin tointa. Psykologin keskeisimpiä yhteistyökumppaneita kouluilla ovat kuraattorit, joita työyhteisössämme on tällä hetkellä yhdeksän. Toimimme monipuolisesti linkittyneessä yhteistyössä kouluilla opetushenkilöstön, kouluterveydenhuollon sekä muiden kaupungin yhteistyötahojen kanssa.

Tarjoamme perehdytystä ja ohjausta tehtävään sekä kollegoiden tukea ja mahdollisuutta keskustella asioista. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua ryhmätyönohjaukseen. Täydennyskoulutukseen hakeutumiseen suhtaudutaan myönteisesti ja sitä tuetaan.

Kelpoisuusehtona on laillistettu psykologin maisterin tutkinto. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtäväkohtainen palkka on 3581,53 €/kk ja viikkotyöaika 37 t 45 min. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-TES:n mukaisesti.

Koeaika on neljä kuukautta. Valitun on esitettävä lain mukainen rikosrekisteriote työsuhteen alussa.

Lähetä hakemuksesi 6.6.2022 klo 12 mennessä, Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa erityisen tuen aluerehtori Susanna Kareinen, 040 542 4993 ja vastaava koulupsykologi Leila Korhonen 040 526 2837

Lisätietoja

Opiskeluhuolto

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen - täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat