Skip to main content
test
Koulupsykologi - Laukaan kunta

Sydämellinen Laukaa vahvistaa lasten ja nuorten opiskeluhuollon psykologipalveluja! Oletko Sinä kaipaamamme vahvistus kokeneeseen ja osaavaan huipputiimiimme?

Haemme KAHTA VAKITUISTA KOULUPSYKOLOGIA Laukaan kunnan sivistyspalvelujen opiskeluhuoltoon, Hyvinvointi- ja perhekeskuksen tulosyksikköön (Laukaan HyPe). Koulupsykologina pääset tuottamaan yhteisöllisen ja yksilöllisen opiskeluhuollon palveluja laukaalaisten lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja opiskelun tueksi.

Opiskeluhuollossamme on neljä vakituista koulupsykologin paikkaa sekä neljä vakituista ja yksi määräaikainen kuraattorin paikka. Lisäksi kuraattoripalveluja tuottaa kunnan ja seurakunnan yhteinen kasvatussihteeri. Kuraattori-psykologityöparimme työskentelevät koulualueittain. Avoinna olevista toimista toinen painottuu esi- ja perusopetukseen ja toiseen sisältyy perusopetuksen lisäksi toinen aste (Laukaan lukio ja POKE:n Laukaan yksikkö). Työympäristöinä ovat innostavat kouluyhteisöt niin idyllisissä kyläkouluissa kuin moderneissa oppilaitoksissa.

Koulupsykologin tehtäviin kuuluvat psykologisten tutkimusten ja arviointien teko, tukikeskustelut oppilaiden ja opiskelijoiden kanssa, toimiminen moniammatillisissa ja oppilashuollollisissa työryhmissä sekä konsultatiivinen tuki kouluille ja oppilaitoksille.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys.
Eduksi katsotaan aiempi kokemus opiskeluhuollon koulupsykologityöstä tai muu kokemus eri-ikäisten lasten, nuorten ja heidän perheidensä kanssa työskentelystä sekä koulu- ja oppilaitosyhteisön tuntemus. Toivomme koulupsykologilta vahvoja vuorovaikutustaitoja, ennaltaehkäisevää ja kehittävää työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja osaamista monitoimijaisen verkoston ja perheiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Valinta perustuu edellä mainittujen vaatimusten kokonaisarvioon.

Tarjoamme asianmukaisen perehdytyksen tehtävään, monipuolisen tehtäväkentän, asiantuntevan ja kehittämisestä innostuvan opiskeluhuollon tiimin tuen ja säännöllisen työnohjauksen. Pääset myös tärkeäksi osaksi aktiivista, monialaista perhekeskusverkostoamme. Lisäksi voimme luvata koko joukon rempseitä ja mukavia työkavereita!

Työn hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Työtä on mahdollisuus tehdä osittain myös etänä.

Tehtävään valitun tulee esittää ennen valinnan vahvistamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Toimet täytetään elokuusta 2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä on 6 kk:n koeaika. Tehtäväkohtainen palkka 3616,19 euroa, lisäksi mahdollinen työkokemuslisä. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Lisätietoja

https://www.laukaa.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Anu Kaasalainen p. 040 640 1771
Koulupsykologi Ulla Loukkaanhuhta p. 050 434 3386 (poissa ajalla 4.-31.7.)
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@laukaa.fi

Lisätietoja

Laukaan kunta, Sivistyspalvelut, Lasten ja nuorten hyvinvointikeskus HYPE

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja virkeää yrittäjyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.


Osoite: Laukaantie 14, 41340 Laukaa

Sinulle suositellut työpaikat