Skip to main content
test
Koulupsykologi - Hyvinkään kaupunki

Tule tukemaan hyvinkääläisiä lapsia ja nuoria koulunkäynnin ja kasvun haasteissa!
Hyvinkää vahvistaa oppilashuoltoa ja palkkaa perusopetukseen

KOULUPSYKOLOGIN

Etsimme uutta työkavereita työskentelemään Pohjoispuiston ja Hakalantalon kouluille yhdessä kahden koulukuraattorin sekä kouluvalmentajan kanssa.
Neljän työntekijän yhteinen oppilasmäärä on n. 870 oppilasta ja työntekijöillä on työtilat vastuukouluillaan sekä oppilashuollon yhteisissä tiloissa lähellä rautatieasemaa

Tarjoamme monipuolisen työn; tukikäyntejä, tutkimuksia, ryhmäinterventioita, luokkatyöskentelyä. Meille on tärkeää vahva työyhteisön tuki ja huolehdimme myös sovituilla toimintatavoilla, ettei työntekijä jää yksin. Oppilashuollon tiimiin kuuluu seitsemän koulupsykologia, kymmenen koulukuraattoria, neljä kouluvalmentajaa sekä aluevalmentaja. Meillä kollegiaalista tukea on aina saatavilla!
Perehdytykseemme kuuluu lukuvuoden kestävä viikoittainen konsultaatioaika kollegalta. Kuukausittaisen ryhmätyönohjauksen lisäksi lukukausittain on neuropsykologin työohjaus.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Arvostamme koulumaailman tuntemusta, työkokemusta lasten ja nuorten parissa sekä valmiutta kehittää koulupsykologin työtä.

Toivomme sinun aloittavan elokuussa.

Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti tehdä Internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi (Työavain 445699).
Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset pitää esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rekisteriote. Muutoin valinta raukeaa.

Lisätietoja

http://www.hyvinkaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Oppilashuollon esimies Eeva Rantatorikka p. 040 155 4415, eeva.rantatorikka@hyvinkaa.fi

Lisätietoja

Sivistystoimi, perusopetus

Tule mukaan rakentamaan palveluja yli 47 000 hyvinkääläiselle. Uudenmaan viidenneksi suurimmassa kaupungissa teemme yhdessä töitä 1 700 ammattilaisen voimin asukkaita, yrityksiä, yhdistyksiä ja kaikkia meillä vierailevia varten. Toimintakulttuuriimme kuuluu innostuneisuus, sitoutuneisuus ja tehokas työtyyli.


Osoite: Oikokuja 2, 05800 Hyvinkää

Sinulle suositellut työpaikat