Skip to main content
test
Koulupsykologi - Paimion kaupunki

Hamme Paimion sivistystoimeen yhteistyökykyistä ja oppilashuollon kehittämisestä kiinnostunutta koulupsykologia perhevapaan sijaisuuteen ajalle 19.9.2022 - 31.5.2023. Tule osaksi innostunutta ja kehittämismyönteistä organisaatiotamme, jossa on positiivinen vire ja hyvä tekemisen meininki!

Tarjoamme Sinulle:
- vasta remontoidut, tyylikkäät ja viihtyisät työtilat sekä asianmukaiset työvälineet
- suositusten alle olevan oppilasmäärän
- koulutusmyönteisen organisaation
- hyvän perehdytyksen
- säännöllisen neuropsykologin pitämän työnohjauksen
- kannustavan ja kehittämisorientoituneen työyhteisön
- säännölliset tiimin kehittämispäivät ja tyhy -toiminnan
- osittaisen etätyömahdollisuuden

Työkenttääsi kuuluu esi- ja perusopetuksen yksikköjä dynaamisessa Paimion kaupungissa sekä idyllisessä Sauvon kunnassa. Oppilasmäärä vastuualueellasi on noin 550, joka on selvästi alle 1.8.2023 koulupsykologeille voimaan astuvan henkilöstömitoituksen. Maksamme tehtäväkohtaisen palkan päälle vuoden 2022 loppuun saakka 50€/kk suuruista rekrytointilisää. Näin ollen vuoden 2022 loppuun saakka eli hyvinvointialueelle siirtymään asti palkka on 3634,85€/kk.

Meillä et joudu työskentelemään yksin, vaan koulupsykologina kuulut oppilashuollon yhdeksänhenkiseen kuraattori- ja psykologitiimiin. Meillä on tajota sinulle hyvä perehdytys niin koulupsykologin työhön itsessään kuin myös kunkin yksikkösi toimintakulttuuriin. Huolehdimme ja tuemme, että pääset hyvin työhösi ja työyhteisöihisi sisälle. Työsi tukena on myös säännöllinen neuropsykologin pitämä ryhmätyönohjaus.

Tehtävänäsi koulupsykologina on tarjota oppilas- ja opiskelijahuoltolain mukaisia yhteisöllisiä ja yksilöllisiä oppilashuollon palveluja. Arvostamme, jos Sinulta löytyy tuntemusta koulumaailmasta, kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, tietoa koulun ulkopuolisista tukipalveluista, kokemusta oppimisvaikeuksien selvittämisestä, kouluvalmiuksien arvioinnista, tukitoimien suunnittelusta ja psyykkisen hyvinvoinnin tukemisesta.

Työssäsi koulupsykologina hyödyt hyvästä organisointikyvystä, joustavuudesta, oma-aloitteisuudesta sekä itsenäisestä työskentelyotteesta. Työssäsi saat kehittää ja kehittyä. Osana työnkuvaa tuot asiantuntijuuttasi erilaisiin tiimeihin ja verkostoihin sekä oppilashuollon kehittämiseen. Tavoitteena meillä Paimiossa on erityisesti yhteisöllisen oppilashuollon sekä hallintokunnat ylittävän moniammatillisen yhteistyön kehittäminen.

Pätevyysvaatimuksena on psykologian maisterin tutkinto ja laillistetun psykologin pätevyys. Tehtävään kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat huomioidaan. Työtehtävä on SOTE-sopimuksen alainen. Koska työtehtäviin sisältyy työskentelyä useammassa kuin yhdessä yksikössä, ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön on käytännössä välttämätön.

Oppilashuollon palvelut järjestää 1.1.2023 alkaen Varsinais-Suomen hyvinvointialue ja tästä päivästä alkaen kaupungin koko oppilashuollon henkilökunta sekä nyt valittava määräaikainen sijainen siirtyvät hyvinvointialueen palvelukseen.

Tehtävään valitun henkilön on 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ehdolla, että valintapäätös raukeaa, sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Hakemukset tehtävään 11.9.2021 klo 23:59 mennessä. Toivomme hakemuksia kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Lisätietoja

http://www.paimio.fi/opetus-ja-kasvatus/perusopetus/oppimisen-ja-koulunkaynnin-tuki/esi-ja-perusopetuksen-oppilashuolto/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava koulukuraattori Marianne Ylinen, p. 02 474 5473

Lisätietoja

Paimion kaupunki, Sivistyspalvelut, Opetuspalvelut

Paimio on yli 11 000 asukkaan kasvava maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun ja Salon puolivälissä. Kaupunkimme palveluksessa olevat n. 500 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Paimion kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Vistantie 18, 21530 Paimio

Sinulle suositellut työpaikat