Skip to main content
test
Koulupsykologi - Jämsän kaupunki

Jämsän kaupungin sivistystoimessa haetaan määräaikaista koulupsykologia määräaikainen ajalle 1.8.-31.12.2022.

Jämsän kaupungin sivistystoimessa on tällä hetkellä neljä psykologin virkaa. OKM:n hankeavustuksen turvin haemme perusopetukseen määräaikaista koulupsykologia.

Eduksi katsotaan:
opiskeluhuollon tuntemus
kyky edistää yksilötyön lisäksi myös yhteisöllistä opiskeluhuoltoa
psykologisten tutkimusten ja arviointien tuntemusta

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on laillistettu psykologin pätevyys.

Tarjoamme kehitysmyönteisen työyhteisön, mukavat työkaverit, nykyaikaisen työympäristön ja työvälineet, mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja opiskeluhuollon tiimin tuen. Jämsässä on kattava ja hyvin toimiva palveluverkosto opiskeluhuollon tukena.

Valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain nro 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 pvän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävän täytössä noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun edellytetään osallistuvan Jämsän kaupungin työterveyshuollon järjestämään työhöntulotarkastukseen, joka sisältää huumausainetestauksen.

Jämsän kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset on toimitettava Kuntarekry-järjestelmään 22.7.2022 klo 12 mennessä.

Lisätietoja

http://www.jamsa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

perusopetuksen apulaisrehtori/ opiskeluhuollon esihenkilö Soile Kukkonen, soile.kukkonen@jamsa.fi

Lisätietoja

Sivistystoimi, perusopetus

Jämsä on noin 20 000 asukkaan yhteisöllinen, palveluhenkinen ja yllättävän monipuolinen kaupunki. Jämsässä on reilusti harrastus- ja työmahdollisuuksia, uudet koulut sekä kaikki sujuvan arjen takaavat palvelut.

Jämsän kaupunki on noin 900 työntekijän kehitysmyönteinen työyhteisö, jossa on nykyaikainen työympäristö ja työvälineet. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehditaan ja tasa-arvon sekä yhdenvertaisuuden toteutumista seurataan jatkuvasti.


Osoite: Joonaantie 1, 42100 Jämsä

Sinulle suositellut työpaikat