Skip to main content
test
Koulupsykologi - Loimaan kaupunki

Loimaan kaupungin sivistyspalveluissa on uudelleen haettavana toisen asteen ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen koulupsykologin sijaisuus ajalle 1.8.2022-1.6.2023

Novida - ammattiopisto ja lukio järjestää Loimaalla toisen asteen koulutusta.

Koulupsykologin työn tavoitteena on opiskelijan hyvinvoinnin ja sujuvan opiskelun tukeminen yhteistyössä koulukuraattorin, terveydenhoitajan, lääkärin ja muun henkilöstön kanssa. Koulupsykologi edustaa kouluyhteisössä psykologista asiantuntijuutta. Loimaan kaupungin opiskeluhuollossa työskentelee kolme koulupsykologia ja kolme koulukuraattoria.

Koulupsykologi on nuoren psykologisen kehityksen, psyykkisen hyvinvoinnin ja oppimisen psykologian osaaja. Psykologin tehtävät voivat liittyä yksittäisen opiskelijan tai ryhmän tukemiseen, kouluyhteisön hyvinvoinnin edistämiseen tai opiskeluhuollon yhteistyöhön.

Koulupsykologin tehtävään sisältyy ennaltaehkäisevä toiminta nuorten elämänhallinnan tukemisessa opiskelijoiden, kotien ja oppilaitosyhteisön kanssa, konsultointi ja asiantuntijuus sekä yhteistyö monialaisissa verkostoissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu psykologi.

Toisen asteen koulutuksen tuntemus sekä kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä tai koulupsykologin työstä katsotaan eduksi.

Tehtävää täytettäessä noudatetaan 4kk:n koeaikaa.

Valitun on esitettävä nähtäväksi 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensi sijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen: Loimaan kaupunki/Sivistyspalvelut, Ylistaronkatu 36, 32 200 Loimaa. Kuoreen merkintä Hakemus.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Manne Pärkö, sivistysjohtaja
050 5936249, manne.parko@loimaa.fi
Jarna Varho, koulupsykologi
050 3315646, jarna.varho@loimaa.fi

Lisätietoja

Loimaan kaupunki

Loimaa on palvelukykyinen, runsaan 15 600 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Lounais-Suomessa.

"Loimaan kaupunki on savuton työpaikka".


Osoite: Ylistaronkatu 36, 32200 Loimaa
Loimaan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat