Skip to main content
test
koulupsykologi - Akaan kaupunki

Haemme koulujen erityistyön tiimiin koulupsykologia. Koulujen erityistyössä toimii nyt haussa olevan psykologin lisäksi kaksi koulupsykologia, neljä koulukuraattoria ja kaksi psykiatrista sairaanhoitajaa. Oppilaspohja Akaan kouluissa on yhteensä n. 2179 oppilasta.

Koulupsykologin tehtävänä on yksilöllinen ja yhteisöllinen oppilashuoltotyö; keskustelutukikäynnit, oppilaiden psyykkisten ongelmien ennaltaehkäisy ja selvittäminen sekä oppimisvalmiustutkimuksien toteuttaminen. Lisäksi työ sisältää erilaisten tukitoimien suunnittelua ja toteutusta yhteistyössä opettajien, vanhempien sekä muun oppilashuoltohenkilöstön ja yhteistyöverkostojen kanssa.
Koulupsykologi myös tarvittaessa ohjaa oppilaita ja perheitä jatkotutkimuksiin ja -hoitoon.

Tehtävä sijoittuu esi- ja perusopetukseen. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työn tekemistä. Työnohjaus järjestetään yhdessä muiden koulupsykologien kanssa.
Työnantajana kaupunki panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin mm. tarjoamalla liikunnallisia työhyvinvointipalveluita.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin kelpoisuus.

Eduksi katsotaan kokemus lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelystä sekä kokemus oppimisvaikeuksien selvittämisestä, tukitoimien suunnittelusta ja tuen antamisesta psyykkisissä pulmissa. Myös koulumaailman ja siihen liittyvän lainsäädännön tunteminen on eduksi tehtävän hoitamisessa.
Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aloitteellisuutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä sopeutumiskykyä vaihteleviin työtilanteisiin.

Palkkaus ja työaika määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.
Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Valittavan on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi ote rikosrekisteristä.
Toimeen valitun on kuukauden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulujen erityistyöntekijöiden tiimivetäjä, vastaava kuraattori Terhi Tuokko, puh. 040 335 3400 (28.6.2022 asti ja 4.8.2022 alkaen)
Koulupsykologi Neea Loikkanen, puh. 040 335 3045 (27.6.-14.7.2022, 25.7-10.8.2022)
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@akaa.fi

Lisätietoja

Akaan kaupunki, Perusturvatoimi, Sosiaalityö, Koulujen erityistyö

Akaa on noin 16 400 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Akaan kaupungin elinvoimaisuuden kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä. Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 000 työntekijää.


Osoite: eri osoitteita, 37800 Akaa
Akaan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat