Skip to main content
test

Tervetuloa
KOULUPSYKOLOGIKSI
Janakkalaan

Koulupsykologimme siirtyessä toisiin tehtäviin etsimme 8.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan koulupsykologia vakinaisesti täytettävään virkaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa olemme erittäin kiinnostuneita myös opintojen loppuvaiheessa olevista hakijoista. Hae siis rohkeasti!

Päätehtäviäsi ovat oppilaiden psyykkinen tukeminen sekä tarvittavien tukitoimien suunnittelu, opettajien ja muun henkilöstön konsultointi, vanhempien ohjaus ja neuvonta sekä verkostotyö. Lisäksi tehtäviisi sisältyy psykologisten tutkimusten tekeminen oppimisedellytysten arvioimiseksi. Töitä tehdään perhekeskeisesti ja monialaisesti. Katsomme eduksesi koulumaailman tuntemuksen ja työkokemuksen lasten ja nuorten parissa.

Tarjoamme työtehtäviin perehdytyksen ja kollegiaalisen tuen sekä hyvät työnohjaus- ja koulutusmahdollisuudet. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 3739,35 e/kk. Koeaika 6 kk.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi kuntarekry.fi-sivuston kautta 8.7.2022 klo 15.00 mennessä.

Valitun on 30 päivän kuluessa tiedon saatuaan esitettävä nähtäväksi rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa olemme erittäin kiinnostuneita myös opintojen loppuvaiheessa olevista hakijoista.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa sivistystoimen kehittämispäällikkö Elina Taipalus p. 050 509 1238, elina.taipalus@janakkala.fi.
Lähetä hakemuksesi kuntarekry.fi-sivuston kautta 8.7.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sivistystoimi

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat