Skip to main content
test
Koulupsykologi - Euran kunta

Euran kunnan sivistyspalveluissa on haettavana koulupsykologin toimi.

Koulupsykologi toimii alansa asiantuntijana koulujen opetus- ja kasvatustyöhön kuuluvan psyykkisen oppilashuollon suunnittelussa, kehittämisessä ja toteuttamisessa. Haettavana olevan koulupsykologin tehtävä on pääasiassa oppilashuoltotyötä, konsultointia ja yhteistyötä muiden kunnan toimijoiden kanssa. Työ on monipuolista ja itsenäistä. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Toimen tehtäväkohtainen palkka on 4024,75 €.

Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä, kiinnostusta moniammatilliseen oppilashuoltotyöhön ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Todistusjäljennöksiä ei ole tarpeen liittää hakemukseen.

Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Peruskoulun ja lukion rehtori, vs. sivistysjohtaja Jukka Pirttimäki, puh. 044 422 4804 tai jukka.pirttimaki@eura.fi.

Lisätietoja

Euran kunta, Sivistyspalvelut, Yleissivistävä koulutus

Eura on n. 12 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.


Osoite: Koulutie 9, 27510 Eura
Euran kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat