Skip to main content
test
Koulupsykologi - Keuruun kaupunki

Keuruun kaupungin sivistystoimessa on avoinna koulupsykologin viransijaisuus ajalla 1.11.2022-31.12.2023.

Koulupsykologin virka sijoittuu perusopetukseen ja lukiokoulutukseen. Koulupsykologin työssä tavoitteena on vahvistaa oppilaiden ja opiskelijoiden psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia ja tukea heidän koulunkäyntiään. Tehtävässä keskeistä on konsultatiivinen työote ja monialainen yhteistyö. Tehtävä pitää sisällään psykologisten tutkimusten ja arviointien tekemistä sekä oppilaiden ja opiskelijoiden opiskelun kannalta olennaisten tukitoiminen suunnittelua ja toteuttamista. Lisäksi työhön kuuluu ennaltaehkäisevän yhteisöllisen oppilashuollon kehittäminen ja koko kouluyhteisön hyvinvoinnin edistäminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin kelpoisuus sekä soveltuvuus työhön. Arvostamme kiinnostusta oppilashuoltotyön kehittämiseen ja moniammatilliseen verkostoyhteistyöhön. Etsimämme koulupsykologi on kiinnostunut ennaltaehkäisevästä ja yhteisöllisestä työstä, minkä lisäksi hänellä on kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä ja koulumaailman tuntemusta.

Koulupsykologin virka siirtyy Keski-Suomen hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen.

Virkasuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Viransijaisuuteen haetaan Kuntarekryn kautta 30.9.2022 mennessä.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä ja hakemisesta antaa Keuruun yhteiskoulun yläkoulun rehtori Jukka Oikarinen, puh. 040 513 5822 (jukka.oikarinen@keuruu.fi)

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Sivistyspalvelut, Perusopetus

Keuruulla on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Keuruun keskustaajama on asukasluvultaan ja palveluiltaan suurin taajama Seinäjoen, Jyväskylän ja Tampereen välisellä maaseutualueella. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa.

Perheiden peruspalvelut kuten päivähoito, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Rakentamisessa Keuruun kaupunki on satsannut viime vuosina muun muassa koulujen ja päiväkotien peruskorjaukseen, uuden palvelutalon rakentamiseen vanhuksille ja uimahallin peruskorjaukseen.

Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa perheiden ja matkailijoiden vapaa-aikaan ja rentoutumiseen.

Tervetuloa Keuruulle asumaan, ostoksille, liikkumaan ja harrastamaan, lomailemaan ja ennen kaikkea viihtymään!


Osoite: Jussi Rainiontie 5 A, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat