Skip to main content
test
Koulupsykologi - Nokian kaupunki

Tule tekemään vaikuttavaa työtä lasten ja nuorten parissa! Odotamme sinua innolla osaksi opiskeluhuollon moniammatillista tiimiä.

Nokian kaupungin Lasten ja nuorten psykososiaalisissa palveluissa on haettavana koulupsykologin toimi perusasteelle.

Koulupsykologina tehtäväsi on edistää lasten ja nuorten hyvinvointia sekä tarjota opiskelijahuoltolain mukaisia yhteisöllisiä ja yksilöllisiä oppilashuollon palveluja. Koulupsykologina työskentelet oppilaiden, heidän vanhempiensa sekä kouluyhteisön parissa. Työnkuva sisältää monipuolisia työtehtäviä aina yksilöllisistä tuki- ja tutkimuskäynneistä luokkatyöskentelyyn ja opetushenkilökunnan konsultointiin. Oppilasmäärä koulualueilla on n. 800.

Työn tukena on kehittämismyönteinen, ammattitaitoinen ja innostunut koulukuraattoreiden ja koulupsykologien tiimi. Tehtävänhoidon tueksi tarjoamme työnohjausta. Työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan tarjoamalla kattavia työsuhde-etuja (esimerkiksi liikunta- ja kulttuurisetelit). Kalenterisi pääset suunnittelemaan itse ja työajan käytössä voit hyödyntää liukumaa.

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja kehittävää työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja ja vahvaa ammatillista osaamista vaativissa asiakastilanteissa. Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelystä. Tehtävä on kokoaikainen, mutta huomioimme haussa myös osa-aikaisuutta toivovat hakijat.

Kelpoisuusvaatimuksena psykologin tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/1994). Toimeen valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä Terveystalo Oy:n todistus terveydentilasta. Lisäksi valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista. Valitulta edellytetään myös tartuntatautilain 48a § mukainen soveltuvuus.

Tehtäväkohtainen palkka ja muut ehdot määräytyvät SOTE-TES:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Mietityttääkö jokin tai haluaisitko muuten vain keskustella tarjolla olevista työtehtävistä? Ota rohkeasti yhteyttä: lasten ja nuorten psykososiaalisten palveluiden esihenkilö Mia Wallenius tai koulupsykologi Hannele Rusanen sähköpostitse etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi
Lähetä vapaamuotoinen CV:llä varustettu hakemuksesi 7.12.2022 mennessä osoitteeseen: www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perhepalvelut

Nokia on kasvava, yli 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii noin 1900 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. Täällä syntyy uutta.


Osoite: Nokianvaltatie 25, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat