Skip to main content
test
Koulupsykologi - Järvenpään kaupunki

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1 500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Innostutko vaikuttavasta työstä nuorten parissa? Haluatko olla osana tukemassa oppilaiden kasvua?

Olisitko sinä Järvenpään kaupungin uusi KOULUPSYKOLOGI?

Koulupsykologi toimii koululla yhteisöllisen ja yksilökohtaisen opiskeluhuollon parissa. Koulupsykologin keskeisiä tehtäviä ovat lasten ja nuorten koulunkäyntiin ja opiskeluun liittyvät tukikeskustelut, psykologiset tutkimukset ja tukitoimien suunnittelu yhteistyössä oppilaan, huoltajien, koulun henkilöstön sekä tarvittaessa muiden verkostojen kanssa. Työtehtävään kuuluu konsultaation tarjoaminen mm. koulun ja esiopetuksen henkilökunnalle.

Työsuhteen alussa toimipaikkana on Kartanon yhteiskoulun luokat 1-9 sekä esiopetus.

Mitä odotamme sinulta?

Työ edellyttää kiinnostusta lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn, yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme kokemusta koulupsykologin työstä sekä ryhmämuotoisen yhteisöllisen työn toteuttamisesta ja kehittämisestä.

Tarjoamme Sinulle

Koulupsykologin työ on itsenäistä, mutta työtä ei tarvitse aina tehdä yksin. Meillä on osaava ja innostava tiimi aina tukenasi. Tarjoamme mielenkiintoisen työn kouluympäristössä, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen osaavassa ja innostavassa moniammatillisessa työyhteisössä. Meillä on käytössä yksilö- sekä ryhmätyönohjaus ja viikoittainen ammattiryhmäntiimin tuki.

Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa opiskeluhuollon esihenkilö Jenna Pekola, puh. 040 315 3250, jenna.pekola@jarvenpaa.fi sekä vastaava psykologi Emilia Hokkanen, puh. 040 315 2169, emilia.hokkanen@jarvenpaa.fi

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 13.10.2022 klo 15.

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan millaista kulttuuria me Järvenpäässä toteutamme ja tavoittelemme https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus

Palvelussuhteen ehdot

  • Sopimusala KVTES
  • Tehtävän palkkaus sijoittuu välille 3731,49 - 4030,01 €/kk riippuen valitun henkilön työkokemuksesta. Tämän lisäksi tarjoamme peruspalkan lisäksi 31.12.2022 asti 200€/kk rekrytointilisän.
  • Koeaika 6kk
  • Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys. Tehtävään otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Sinulle suositellut työpaikat