Koulupsykologi: Joensuu (ID4960) - Siun sote

TERVETULOA työskentelemään vahvasti kehittyvään Siun Soten organisaatioon oppilashuoltoon koulupsykologiksi Joensuuhun.

Haettavassa virassa on 900 oppilaan työalue, pitäen sisällään Hammaslahden, Niittylahden, Reijolan, Rekivaaran ja Suhmuran pienet alakoulut ja Pyhäselän yläkoulun. Tarjolla on 20 henkilön oppilashuollon tiimin ja koulupsykologin työn osaavan esihenkilön tuki työhösi sekä työnohjaus ja neuropsykologin konsultaatio ryhmässä ja mahdollisuus yksilölliseen mentorointiin. Tällä alueella on käytössä myös psykologien keskitetty tutkimusjono ja oppilashuollon palvelunumero tukemaan työtäsi. Palkka ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Olethan terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on laillistus ja lupa toimia psykologin tehtävässä, koska laki (559/1994) 5 § tätä edellyttää, mutta voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija. Olethan lisäksi kiinnostunut työskentelemään lasten kanssa ja peruskouluympäristössä. Kaikki työkokemus katsotaan eduksi, mutta koulupsykologin työn aikaisempi kokemus auttaa sinua pääsemään nopeammin työhön kiinni. Tehtävässä edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta.

Edellytämme rikosrekisteriotteen toimittamista, koska laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002) tätä edellyttää. Lisäksi edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojausta. Siun Soten työpaikat ovat myös savuttomia.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Tehtävään ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Odotamme innolla yhteydenottoasi! (vastaava psykologi Tiina Viinikainen, tiina.viinikainen@siunsote.fi p. 013 330 5950). Lisätietoja voi kysyä 30.8.2021 alkaen.

Lisätietoja antaa myös palvelujohtaja Tuuli Ollila, tuuli.ollila@siunsote.fi p. 0133305827

Jätäthän hakemuksen sähköisesti 4.10.2021 mennessä.

Joensuussa 20.8.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4960
  • 20.8.2021 - 4.10.2021 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Yhteystietomme

myös palvelujohtaja Tuuli Ollila, tuuli.ollila@siunsote.fi p. 0133305827

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat