test
Koulupsykologi/koulukuraattori: oppilashuolto, Joensuu (ID5426) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

TERVETULOA työskentelemään vahvasti kehittyvään Siun Soten organisaatioon oppilashuoltopalveluihin.

Tehtäviin haetaan kolmea (3) oppilas- ja opiskelijahuoltolain (1287/2013) mukaan pätevää ammattilaista. Voit siis olla koulupsykologi tai koulukuraattori hakeaksesi näitä tehtäviä. Myös opintojensa loppuvaiheessa olevat huomioidaan. Tehtävät ovat määräaikaisia vuoden 2022 loppuun saakka, ja ne liittyvät oppilas- ja opiskelijahuolto lain täydennykseen (HE 165/2021 vp) koulupsykologien ja -kuraattoreiden henkilöstömitoituksista.

Oppilas- ja opiskelijahuoltolain mukainen työ on ensisijaisesti ennaltaehkäisevää, ja vastaa asiantuntemuksellaan monipuolisesti koulujen arjessa esiin tuleviin haasteisiin oppilaiden ja opiskelijoiden kohdalla päivittäin. Työhön kuuluu koulukohtaisiin yhteisöllisiin ja oppilas- ja opiskelija kohtaisiin monialaisiin palavereihin osallistuminen, konsultaatio, yksilöllinen tukityöskentely, neuvonta ja ohjaus, ryhmien ohjaaminen, verkostotyö ja yhteistyö laaja-alaisesti eri toimijoiden kanssa sekä kriisityö. Psykologin asiantuntemuksella arvioidaan mm. oppimiseen liittyviä vaikeuksia yhdessä koulujen kanssa ja vastaavasti kuraattorin asiantuntemuksella sosiaalipuoleen liittyviä haasteita.

Haettaviin tehtäviin kuuluu esi- ja perusopetuksen oppilaita sekä lukio-opiskelijoita ja työalueet sovitellaan hakijan kiinnostuksen ja olemassa olevan tarpeen mukaan. Työpisteet sijaitsevat Joensuun kantakaupungin alueella. Työsi tukena on Siun soten laaja henkilöstö sekä sidosryhmien tuki. Työssä on tarjolla oppilashuoltopalvelujen tiimin tuki, työnohjaus ja neuropsykologian konsultaatio. Työ edellyttää laaja-alaista lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvää asiantuntemusta sekä kykyä tehdä yhteistyötä ja hallita nopeastikin muuttuvia työtilanteita. Aiempi kokemus oppilashuoltotyöstä sekä koulumaailman tuntemus ja kokemus lasten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään ajokorttia. Palkka ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Edellytämme rikosrekisteriotteen toimittamista, koska laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002) tätä edellyttää.

Odotamme yhteydenottoasi (vastaava psykologi Tiina Ihalainen, tiina.ihalainen@siunsote.fi p. 013 330 5950).

Jätäthän hakemuksen sähköisesti.

Joensuussa 25.11.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan eli 13 kuntamme ja erikoissairaanhoidon vastaus soteorganisaation luomisessa. Meillä integraatio on toteutettu jo vuoden 2017 alussa, joten palaset ovat löytäneet paikkansa ja toiminta sekä yhteistyö työntekijöiden välillä onnistuu. Henkilöstöä on noin 7300 ja tuotamme kaikki sote-, ympäristöterveyden- ja pelastustoimen palvelut 164 000 asukkaallemme.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5426
  • 26.11.2021 - 12.12.2021 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat